Kallos KJMN šampon na vlasy s keratinem - recenze

středa, července 06, 2016

Ahoj krásky,
čas od času narazím na vážně výhodný nákup, ať už se jedná o oblečení nebo kosmetiku. Přesně to by se dalo říct o tomto litrovém šamponu od Kallos Cosmetic, který seženete za naprosto směšnou částku, a to 83,- Kč. Byla jsem zvědavá, co šampon za takové peníze (no, spíš těch pár drobných) bude umět, takže se na to pojďte teď podívat se mnou. 


Musím říct, že od Kaloos jsem měla vybrané i jiné výrobky, než byl tento šampon. Lákaly mě například jejich ovocné vyživující a regenerační masky, různé podpůrné olejíčky a nebo takový šampon s vůní banánu. 

Konkrétně tento šampon obsahuje keratin, má podporovat zdravý růst a obnovovat poškozenou strukturu vlasu. Jemně vlasy čistí a vyživuje od kořínku ke konečkům. Má také zabraňovat třepení konečků a vyživovat vlasové vlákno společně s pokožkou hlavy. Vhodný je pro všechny typy vlasy, ale upřednostňuje se především na ty poškozené a namáhané. Měl by je celkově posílit, dodat jim lesk a hebkost. 

Přiznám se, že na keratin já poměrně slyším, takže když jsem na šampon narazila, příliš dlouho jsem se nerozmýšlela, jestli ho objednat nebo ne. Šamponu je vážně litr. Najdete ho ve velkém plastovém balení se šroubovacím uzávěrem. Pro mě bylo poměrně nepraktické balení při každém mytí vlasů šroubovat a tu těžkou lahev obrátit, abych z ní dostala trochu šamponu, takže jsem to vyřešila tak, že jsem uzávěr hodila do ... pryč :-D a na hrdlo našroubovala praktickou pumpičku, kterou jsem doma našla po nějaké kůře na vlasy. Hotovo. 

A teď k tomu, co tedy šampon umí. Je střední konzistence, vůně není příliš výrazná, nijak vyvoněná, jak by řekla moje sestra - taková obyč. Pravdou je, že šampon vám vlasy vážně hodně důkladně umyje. Každopádně tady to asi vše končí. Nejsem si jistá, jestli mi šampon vlasy nějak vyživil, ale vysušil je bravurně. Koukala jsem se na recenze ostatních uživatelek a dočetla jsem se ve směs to samé. Vlasy mají po šamponu suché, o nějaké hebkosti nemůže být ani řeč. K šamponu je tedy určitě za potřebí použít ještě nějaký kondicionér nebo masku. Společně s nimi už jsou vlasy o dost lepší a teprve za něco stojí. Bez nich máte zaděláno na pořádné vysušené a nehezky vypadající dráty. Vím, sto lidi, sto chutí. Já bohužel patřím do těch nešťastnic, co jim s vlasy udělá více škody než užitku, alespoň bez kondicionéru.

V závěru bych řekla, že koupě nelituji. Šampon není z těch, co by jste ho hned museli házet do koše i přes to, že by vám nevyhovoval. Možná, že by vyhovoval lidem, co mají mastnější vlasy, nevím. I přes to, že pro mě šampon zrovna nebyl nějakou trefou do černého, hodlám dát šanci ostatním výrobkům (masky apod.), takže uvidím, třeba na tom budou o něco lépe. Nakupovala jsem opět na Parfums.cz, takže pokud by vás zajímalo, jaké vyvoněné věci Kallos nabízí, stačí kliknout SEM

Máte zkušenosti s touto značkou nebo konkrétním výrobkem? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ahoj,taky jsem si ho koupila + kondicionér a hořce jsem zaplakala.Mám jemné suché vlasy a pro mně byl tenhle šampon hotová katastofa !!! Udělal mi na hlavě koudel a ani koni.stejné značky tomu už nepomohl,no prostě hrůza !Proto jsem ho dala na vyzkoušení mojí sestře která má vlasy normální ale ve výsledku na tom byla stejně jako já.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já si teda na Kallos nemůžu stěžovat. Koupila jsem si tento šampón latté, i s maskou a jde právě o to, že ti každá kadeřnice řekne, že je potřeba používat k tomu vždycky nějaký kondicionér, který ti vlasy uzavře. Já s tímhle nemám problém. Ale co doporučuju je od značky Kallos mléko na vlasy - vlasy se dají krásně rozčesávat, voní božsky a hlavně, hydratuje vlasy (hlavně konečky). Je dobré ale tyhle šampony s nějakou parfemací střídat, abych se netvořily lupy. Já můžu doporučit hydratační nebo rekonstrukční šampon od Aloxxi s kondicionérem (http://eshop.aloxxi.cz/aloxxi/sampony-a-kondicionery-aloxxi). Třeba taky nemusí vyhovovat, ale ještě jsem na to neslyšela negativní ohlasy.

    OdpovědětVymazat
  3. Já doporučuji ze své zkušenosti Rekonstrukční šampon ALOXXI. Obnovuje vyčerpané proteiny a zásadně zlepšuje sílu a elasticitu vlasů. Pomáhá chránit vlasy před lámavostí, dodává silnou hydrataci a posiluje a zpevňuje vlasová vlákna.Mrkněte na http://eshop.aloxxi.cz/vlasova-pece/rekonstrukcni-sampon-aloxxi-300ml

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já jsem si šampón KALLOS KJMN S KERATINEM také koupila. Mám jemné vlasy a stále zkouším najít NĚCO NEJ. Bohužel na jemné vlasy nemohu šampon doporučit. Na hlavě se mi vytvořila také koudel, jak to popisuje Vlaďka. Štěstí, že jsou kondicionéry :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři