VAC NEWS 06/2016

pátek, června 24, 2016

Ahoj krásky,
abych vám trošku odlehčila od kosmetiky, mám tu pro vás článek s přehledem toho, co se u mě událo za poslední měsíc.

Musím říct, že červen začal báječně. Podařilo se mi úspěšně ukončit studium, k mému překvapení dokonce s vyznamenáním, takže jsem byla moc ráda, že mám za sebou jednu z dalších životních etap, kterou jsem chtěla už mít za sebou. Mé závěrečné zkoušky se skládaly z písemné části a ústního zkoušení. Při losování otázek mi přálo štěstí. Pod číslem 14 se skrývalo jedno z nejlehčích témat a u dalšího vylosovaného čísla 6 jsem s komisí zažila úplně tu stejnou situaci, jaká se odehrála ve filmu Rebelové (Tak to máte smůlu, Hedánek). Ty dva roky utekly jako voda a musím říct, že jsem díky němu poznala spoustu báječných lidí, které vždycky moc ráda uvidím!


Další fajn věcí bylo předvádění starých svatebních šatů sběratelky Nikoly Melicharové, která vytvářela přehlídku pro zámecké slavnosti, které byly uskutečněny pro třetí znovuotevření zámku ve Valči. Byl to báječný zážitek, na který budu dlouho vzpomínat.

Škola mi skončila, takže mám víc času na práci. Ve svém studiu plánuji několik změn/vylepšení či jak to nazvat. Za bar jsem se momentálně moc nehrnula, chtěla jsem mít víkendy volné, abych se v klidu mohla podívat na učení. No a abych se náhodou nenudila, hledám si další práci (ony tři zdroje příjmu mi jsou asi pořád málo :D). Několik sítí už mám rozhozených tak teď jen počkat, do které se rybka chytne.

Pokud jde o koně, tak jezdím stále, jen je to v takových tropických vedrech složitější. Koníci jsou brzy splavení, unavení, otravují je hovada, což se jim moc nelíbí, takže ideální je chodit s nimi ven až někdy navečer, kdy sluníčko zapadá a už to tolik nepeče. V takových situacích si vezmu kobylku jen na ruku a jdeme na procházku, která má v sobě několik desítek žracích přestávek, protože Daisy jakmile vidí venku trávu, tak dělá, jak kdyby ji doma nikdo nekrmil :D

 Teď mám v plánu užít si tepla, chodit se koupat a pochytat trošku toho bronzu. A jaké jsou vaše plány na víkend??

Mějte se krásně!
Vaše A-

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mám to stejně, taky trošku opálit špeky a tak :D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to slušelo! V plánu mám dovolenou u moře :-) Nyní žehlím a chystám.

    Měj se krásně a prázdniny si užij naplno!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři