VAC NEWS 05/2016

středa, května 04, 2016

Ahoj krásky,
Hello, March - Morgane LB: už pár dní tu máme květen a musím tedy říct, že pro mě moc hezky nezačal.

Vzpomínáte, jak jsem psala, že mě trápí zdraví? Tak to mě teď vyloženě s*** (jo, až tak)! Z obyčejné bolesti zad se nakonec vyklubala ledvinová kolika, doktoři si mě mezi sebou házeli jako horkou bramboru a za víkend jsem navštívila jak svoji obvodní doktorku, pohotovost v čele s primářem tak i nemocnici, kde jsem byla napíchnutá na kapačce. Místo lásky mi tak na 1. máj do žil proudilo něco, po čem mi vlastně bylo na chvíli taky fajn, takže mě ani netrápí, že jsem si někde pod rozkvetlou třešní s někým nedělala x zamilovaných selfíček, kterýma bych následně zaplavila Instagram.

Od toho všeho se také odvíjí moje (ne)aktivita tady na blogu. Pořád mě bolí hlava, předepsaná antibiotika na mě působí jak nějaké prášky na spaní, doprovázely mě vysoké horečky, krev dávám při každé kontrole u své MUDr. a aby toho nebylo málo, tak mám zánět horních cest dýchacích :D Ještě mě čeká plno dalších vyšetření, ultrazvuk, laboratoř.. No hotovej hypochondr, co vám budu povídat. Asi si to všechno teď vybírá svoji daň, protože já většinou chřipku nebo angínu přechodím, mávnu nad tím rukou a snažím se fungovat. K doktorům jdu až už je to většinou vážně nutný no a takhle to pak dopadá. Každopádně se snažím alespoň trochu fungovat, protože já v posteli přes den prostě nevydržím.

Několik článků mám rozepsaných, takže jakmile bych je při troše sil dopsala, zveřejním je. Zatím asi jedinou pozitivní zprávou v tomto měsíci je to, že se mi podařilo najít stáj, kde budu moct jezdit. K dispozici mám hned čtyři koně, s majiteli se dá báječně domluvit a celkově jsem z toho hodně nadšená! V pátek bych měla jednoho z ořů vyzkoušet na vyjížďce, tak snad bude spokojenost na všech frontách.

A jaký je zatím váš květen?? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři