FENJAL Oil Care tělový olej ve spreji - recenze

pátek, května 06, 2016

Ahoj krásky, 
nevím, jak vám, ale mě pokaždé zima a celkově chladné počasí dokáže s pokožkou udělat docela pěknou paseku, no a při tomto aprílovém počasí, které nás posledních několik dní doprovázelo, tomu nebylo jinak. Právě proto jsem se rozhodla dnešní článek zaměřit na tělové pomocníky, kteří umí pokožku nejen hydratovat, ale také ji dopřát pořádnou dávku výživy.



Tělové oleje a krémy jsou báječné v tom, že naši pokožku hydratují, podporují její elasticitu a přirozený vzhled. Pokud jde o jejich správný výběr, tak u olejů je trik v tom, vybrat si olej v co nejpřirozenější podobě. Velká spousta dnešních olejů je vyráběna ze surové ropy, které mohou časem pokožku podráždit a vyvolat i alergické reakce. Musím říct, že já jsem na natírání lajdák a kolem krému procházím bez povšimnutí, ovšem oleje mi jsou tak nějak bližší, takže se lepším (nebo se o tom alespoň snažím), co se mazání týče.

Tělový olej, jako takový, je stále oblíbenější. A proč? Protože někteří výrobci do tělových mlék a krémů přidávají dráždivé emulgátory, zatímco oleje jsou tvořeny na přírodní bázi (je dobré mrknout sem tam na složení). Je třeba ještě dodat, že ne všechny krémy jsou “ekologické zlo“. V dnešní době máte na výběr z velké spousty tělových krémů, které jsou také z přírodních složek a s pokožkou by neměly udělat žádnou neplechu.

Pokud právě přemýšlíte nad tím, že veškeré krémy, které doma máte, vyměníte za oleje, ještě s tím chvíli počkejte. Krémy s oleji je dobré střídat. Každý z nich má totiž něco do sebe, nějaké složky, které naší pokožce pomohou a tak není třeba se jich nijak bát. U olejů je skvělé to, že se rychle vstřebávají a nezanechávají mastný film. Navíc jsou vhodné pro všechny typy pleti. Mezi velkou výhodu tělových mlék patří to, že proniknu hluboko do pokožky a zanechávají ji hydratovanou a svěží.


Jak už jsem se zmiňovala na začátku, tělovým olejům jsem propadla a mým velkým oblíbencem je Fenjal tělový olej. Rychle se vstřebává a pokožku rozmazluje vzácnými hydratačními oleji, jako je olej z mučenky z amazonských deštných pralesů a květinovo-ovocnou vůní, která se skládá z bergamotu, černého rybízu, mandarinky, růže, konvalinky, santalového dřeva, mošusu a meruňky. Je bohatý na Omega 6 mastné kyseliny, které pokožku hydratují a zanechají ji sametově hebkou. Vmasírováním oleje do pokožky se stimuluje krevní oběh. Používám ho převážně večer po sprše. Díky praktickému rozprašovači se skvěle nanáší a pokožku zanechává nádherně hebkou a neodolatelnou!

Nejlepší je na něm to, že mi skoro vůbec neubývá a to ho používám dost často (jedině dobře). Každopádně, tohle je jeden z výrobků, po kterém sáhnu určitě znovu. Značka Fenjal má ve své nabídce, kromě tělových olejů, i spoustu jiných výrobků, takže pokud byste se o této švýcarské kosmetice chtěly dozvědět více, můžete mrknout SEM.  

Konkrétně tento olej je k dostání od 167,- Kč

Čemu dáváte přednost vy? Tělovým olejům, nebo krémům? Piště, těším se na vaše komentáře ;) 
Mějte se krásně a přeji krásný víkend!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři