Bomb Cosmetics koupelový balistik Veselý jelen

sobota, května 28, 2016

Ahoj krásky,
máte rády koupele a plné vany pěny napuštěné až po okraj? Pokud ano, tak by se vám dnešní článek mohl líbit. Chtěla bych vám v něm představit značku Bomb Cosmetics.

Bomb Cosmetics vytváří kosmetické produkty, které dokážou zpříjemnit večer a vykouzlit úsměv na tváři. Veškeré produkty vychází z pozitivních poznatků o účincích aromaterapie a jejich blahodárných účincích na těle i mysli. V podvědomí vám tato značka zůstane především díky svým originálním koupelovým balistikám a okouzlujícími svíčkami. Můžete si s nimi tak snadno provonět celý byt, nebo připravit uvolňující koupel. V sortimentu se nachází i přírodní mýdla nebo balzámy na rty. To vše vyrobeno z nejčistších přírodních složek. Výrobcem kosmetiky Bomb Cosmetics je britská společnost Get Fresh Cosmetics. Koupelové balistiky byly prvními produkty této značky a na trhu se během chvíle staly absolutní trhákem. Popularitu si značka získala také pro svůj šetrný přístup k životnímu prostředí.


Já jsem se o produktech Bomb Cosmetics dozvěděla díky loňskému podzimnímu veletrhu Interbeauty v Praze. Jejich obrovský stánek plný nádherných barviček nešel přehlédnout a našly byste ho už jen po čichu, jaké nádherné vůně se z něj linuly. V regálech byly vystaveny balistiky nejrůznějších velikostí, barev, tvarů a vůní. Když vynechám stánek modeláže nehtů, bylo to právě stanoviště s balistiky, kde jsem strávila nejvíce času, ať už výběrem jednotlivých kousků, nebo obdivováním ostatních produktů. Samozřejmě, že jsem si jich s sebou několik odvezla domů. Ať už pro sebe, nebo jako dárek, v té době k nadcházejícím Vánocům, pro své blízké.

Jednou z balistik, které jsem si nechala, byl i tento Veselý jelen, který nabízí koupel plnou esenciálních olejů z vetiveru a černého pepře. Balistik je dozdoben zlatými třpytkami, pro extra kouzlo a obsahuje také čisté máslo pro hebkou pleť. Balistiky nejsou testovány na zvířatech, neobsahují parabeny a jsou vytvářeny ručně.


Místo složitého vypisování, jak se balistik v lázni rozpouští, tu pro vás mám skvělé video, kde můžete sledovat, jak balistik funguje.



Musím říct. že já do koupele balistik házím po částech, takže jednu kouli mám třeba na třikrát nebo čtyřikrát. Přišlo mi tak nějak líto do vany hodit kouli hned naráz :D

Pokud by vás zajímal nabízený sortiment Bomb Cosmetics, můžete se podívat SEM, kde si zároveň můžete i nějakou z těchto voňavých koulí pořídit. Stačí si jen vybrat ;)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři