SPRING WISHLIST 2016

čtvrtek, dubna 14, 2016

Ahoj krásky,
už dlouho jsem nesestavovala žádný wishlist, tak jsem si řekla, že přicházející jaro bude skvělou příležitostí pro vytvoření jednoho seznamu přání.

Na seznamu jsou věci, které bych si postupem času ráda pořídila, nebo alespoň část z nich. U některých stále váhám, tak uvidíme, které z nich si budu moci časem vyškrtnout :)

1. Schwarzkopf Professional Osis+ modelovací guma
Možná vás zarazí, že někdo, kdo má vlasy zhruba pod lopatky, bude potřebovat tužící gumu, kterou by využili především páni střižení na krátko. I mě to překvapilo, ale světe div se, můj dobrý kamarád kadeřník mi prozradil jeden báječný fígl pro vytvoření parádního a jednoduchého účesu, ke kterému vám napomůže právě jakákoliv modelovací guma.

2. VERSACE Bright Crystal
Tato vůně mi byla tak trochu vnucena. Moje máma si ji při každé návštěvě parfumerie nezapomene vyzkoušet, no a jelikož jsem chodila často s ní, tak se mi tato vůně dostala pod kůži, zalíbila se mi a teď ji prostě potřebuji taky :D Jedná se o ovocně-květinovou vůni s nádechem pižma, ale ucítíte v ní i citrusové plody, květy pivoňky nebo magnolie, takže je tato vůně jak dělaná do jarních nebo letních dnů.

3. Victoria Secret tělové spreje
Tady budu ráda za jakýkoliv váš typ na některou z vůní. Nikdy jsem se s nimi nesetkala, ale hrozně mně lákají ráda bych alespoň jeden vyzkoušela. Máte mezi nimi svého favorita?

4. L'Oréal Professionel Infinium lak na vlasy
Nevím, jak jste na tom vy, ale já se při tvorbě jakéhokoliv culíku nebo drdolu neobejdu bez laku na vlasy. Všude možně mi totiž trčí podrůstky a nezkrotím je nijak, než lakem. S hřejivým pocitem vzpomínám na báječný lak od Matrixu, který mi už ale neříká paní a tak přemýšlím, že prázdnou díru na mé vlasové poličce vyplním právě tímto černým lakem od L'Oréal. 

5. KALLOS KJMN maska na vlasy s keratinem
Během několika posledních dnů jsem učinila zásadní rozhodnutí. Rozhodla jsem se zahodit všechny fény, žehličky a kulmy, co doma mám, vlasy jimi zatěžovat minimálně nebo (pokud možno) vůbec. To stejné platí i o barvách. Na nějaký čas si nechám svoji přírodní hnědou, vlasy hodlám regenerovat, vyživovat a nechat je volně růst. Mám pocit, že jim to po tom všem odbarvování a experimentování dlužím. Skvěle se mi osvědčily nejrůznější masky na vlasy obsahující keratin, nebo mléčné proteiny, jako v případě této masky. 

6. Calvin Klein ETERNITY parfemovaná voda
Další z vůní, po které moje srdce prahne. Na této vůni mě láká už její samotný základ, který tvoří ambra, pačuli, pižmo a santalové dřevo. Dál se v něm objevuje spousta květin, kterým příliš nefandím, ale v této vůni mi jsou víc než příjemné. Jedná se např. o narcis, lilii, konvalinku, frézii, měsíček lékařský nebo jasmín. 


7. Tangle Teezer kartáč na vlasy
Původně jsem si myslela, že plastový kartáč, jako je Tangle Teezer bude tak nějak nesmrtelný. Není tomu tak. Podařilo se mi z něj udělat dvě části, které u sebe už nechtějí držet, takže jsem nucena se podívat po novém kartáči. Přeslazenou růžovou tentokrát vyměním za moji milovanou černou.

8. BOMB COSMETIC koupelový balistik
O těchto bombách jsem poprvé slyšela na loňském podzimním veletrhu Interbeauty v Praze. Člověka už jen při pohledu na všechny ty voňavé koule, květináčky, sněhuláky, srdíčka atd. lákalo se do nich zakousnout, no a ta vůně která se linula okolo stánku BC! Několik bomb jsem nakoupila jak pro sebe tak i pro své blízké (hlavně to ženské osazenstvo v naší rodině). Musím říct, že tyto vychytávky do koupele jsou vážně super a mě si získaly!

9. BrushArt Face houbička na make-up
Hodně dlouho jsem přemýšlela nad koupí originálního BeautyBlenderu, ovšem dát za něj téměř 500,- se mi moc nechtělo. Proto jsem hledala nějakou podobnou alternativu a do cesty se mi připletla makeup houbička BrushArt Face. Kromě toho, že je tato houbička o dost levnější, než originální BB, mi vzhledově přijdou celkem identické, ovšem pravdou je, že je nemohu příliš porovnávat. Originální BB se mi do rukou zatím nedostal, ale kdo ví, třeba jednou... :) Na wishlist jsem použila růžovou houbičku, ale v nabídce je i černá (hmmmm, že by?), která mně láká o dost víc :P

10. EOS balzám na rty
Kdybyste viděli, jak dopadl můj první EOS, tak mě politujete a přispějete mi alespoň pětikorunou na nový :D Stačila chvíle nepozornosti a už to bylo... Po granátovém jablku bych ráda vyzkoušela jinou příchuť. třeba takovou vanilku v krásném světle modrém balení s proužky.

11. InvisiBooble gumičky do vlasy
Poslední dobou byste v mých vlasech nenašly jiný druh gumiček. Měla jsem je v růžové a černé, ale to průhledné provedení by se mi také zamlouvalo. Moje vlasy je mají rády. Umí mi udělat takový ten culík ala poník :D no a nemusím vám říkat, že mě, jakožto milovnici těchto čtyřnohých stvoření, se takový účes zamlouvá.

Tak, to by bylo z jarního wishlistu vše :) Uvidím, kolik věcí se mi podaří pořídit si. Jak jsem psala na začátku, budu je zřejmě skupovat v průběhu celého roku, ale jakmile by se mi nějaký z výrobků dostal do rukou, rozhodně si to nenechám pro sebe ;) Většinu věcí můžete také najít na stránkách www.parfums.cz.

Máte s některým z výrobků zkušenost? Který by se vám také líbil?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Hlavně ta 8 mě dostala :) VS sprej mužu jedině doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Bomb Cosmetics mám vyzkoušené masky a jsou skvělé :-) Hlavně jejich mandlový peeling :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný wishlist, já si udělala jeden na celý rok a teď pomali zjišťuji že bych chtěla dvakrát více věcí než co jsem si původně napsala, to jsem celá já... Tangle Teezery mám tři a zatím se mi ještě žádný nerozbil. Vůně Versace mám ráda ale není moje Top kterou bych si musela pořídit. S tou modelovací gumou by mě celkem zajímal jaký spešl účes s ní jde vytvořit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Čo sa vôní týka super výber =) mala som Versace a Eternity mám už druhé balenie. Masku na vlasy mám tiež už vyskúšanú aj fajn, akurát používam tú s mliečnými proteínmi =D .

    OdpovědětVymazat
  5. Vůně Ethernity je suprová měla jsem jí několikrát.

    OdpovědětVymazat
  6. Bright crystal a tangel teezer mohu jen doporučit. Moc hezký list.

    OdpovědětVymazat
  7. Copak se dá udělat s tou gumou na vlasy? :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři