RIMMEL LONDON Moisture Renew Sheer&Shine rtěnka - recenze

pátek, dubna 29, 2016

Ahoj krásky,
mám tu pro vás další typ na rtěnku, která je na jaro jako dělaná. Je jí nová hydratační rtěnka Moisture Renew Sheer&Shine od Rimmel London.


Tyto rtěnky jsou novým přírůstkem kolekce Moisture Renew. Jedná se o hydratační rtěnky s průsvitnou, zářivou barvou obohacenou o vitamíny a rtům propůjčují zářivý dotek šťavnaté barvy a energického lesku.

V jejím složení je hned několik jedinečných ingrediencí:
Výtažky z granátového jablka - hydratace rtů, zvýšení ochranné funkce
Mořské sérum - vytvořeno z polymerů - chondroitin, sulfát a kolagen
Hyaluronové sérum - absorbuje vodu pro vyhlazení linie rtů
Vitamíny A, C a E - pomáhají pečovat o citlivou pokožku rtů
Mangové máslo - má svělé hydratační a antioxidační vlastnosti


Rtěnka je pevně usazena ve stříbrném obalu, který je doplněn růžovým uzávěrem, přes který jde vidět. Musím říct, že odstín, který mi byl poskytnut na testování, bych si sama nekoupila. Po sundání víčka jsem uviděla poměrně výrazný oranžový odstín, který jsem si na rtech nějak nedokázala představit. Na fotkách vidíte odstín 600 Spin All Spring. Celkově, co se odstínů týče, můžete vybírat ze čtyř barevných variant. Nabízí se svěží růžová 200 Glow-rious Pink, jasně korálová 600 Spin All Spring, třešňově červená 210 Cheeri-o a chic neutrální 100 Woke Up Like This.


Každopádně mě rtěnka mile překvapila. na rtech nepůsobí nijak uměle, rtům dodala opravdu šmrnc a rty s ní vypadají vážně šťavnatější a působí svěže. Výdrž těchto rtěnek není nijak velká vzhledem k tomu, že jsou rtěnky hydratační. Nebo alespoň tento odstín, protože byste údajně měli mít na výběr ze dvou barevných looků - jemného a super sytého - takže se chystám omrknout i ostatní odstíny a zjistit, jestli jsou ostatní rtěnky víc pigmentované atd. I když jsem si myslela, že rtěnku příliš nevyužiji, opak je pravdou. Nosím ji u sebe v kabelce a používám jí místo balzámu na rty. Rty mi hydratuje a ještě jim dodá šťávu ;)

Rtěnky seženete od 129,- Kč.

Máte s těmito rtěnkami nějakou zkušenost? Vlastníte některý odstín z kolekce Moisture Renew?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Zkušenost s nimi nemám ale určitě si nějakou koupím až na ni dostanu náladu. Rimmel má rtěnky povedené a tak věřím že i tato nebude špatná. Menší výdrž se dá očekávat ale líbí se mi že barvy jsou nositelné. Jediné co bych vytkla, příšerný obal.

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín je velmi pěkný :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Přemýšlela jsem nad tím si ji pořídit. Odstín,co máš vypadá pěkně!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři