HUGO BOSS JOUR POUR FEMME

neděle, dubna 24, 2016

Ahoj krásky,
víkend utekl jako voda a zítra nás čeká opět pondělí. Taky vás štve, že přes týden je krásně slunečno a na víkend si pro nás počasí přichystá toto? Tedy nevím, jak je tomu v jiných částech republiky, ale u nás v noci pršelo, hodně foukal vítr a teď je poměrně zataženo. Místo plánované procházky mě tak čeká učení a vypracovávání tématických okruhů k mým závěrečným zkouškám, ale ještě před tím, než se do toho všeho pustím, tu pro vás mám recenzi na můj momentálně nejoblíbenější parfém.


Tím je Hugo Boss Jour Pour Femme. Jedná se o parfém, ne o toaletní vodu.  Pokud byste stále nevěděly, jaký je mezi nimi rozdíl, tady je malé vysvětlení :)

Eau de Parfum (parfém, ve zkratce EdP) má vyšší koncentraci vonných olejů, tj. 12-15% v koncentrovaném lihu, a proto vydrží déle vonět. Nanáší se na místa, kde v našem těle pulsuje krev - za uši, na vnitřní stranu zápěstí, do loketních důlků apod.

Eau de Toilette (toaletní voda, EdT) vydrží vonět kratší dobu. Většinou obsahuje 6-12% vonných složek asi v 80% lihu. Zbytek tvoří voda a proto je zapotřebí vodu použít víckrát během dne,

Parfém má velmi pěkný bílý flakon s čirým víčkem, který se ihned stane ozdobou vaší koupelny. Na flakonu nechybí rytinka značky, která celkový dojem podtrhuje. Samotná vůně je jedním slovem okouzlující. Její exkluzivní vůně vám prozáří vaše všední dny. Posláním této vůně je, aby si její každá nositelka vytvořila během dne svůj vlastní příběh přesně podle jejich představ a požadavků. Hlava vůně v sobě ukrývá šťavnatou osvěžující limetku a květ sladkého a jiskřivého grapefruitu. V srdci je rozkvetlá frézie, hravé konvalinky a podmanivý zimolez, který se snoubí s hedvábnými květinovými tóny. Základ vůně tvoří prosluněný jantar a aroma břízy.

Vůně není nijak kořeněná ani přesazená a na nošení je velmi příjemná. Co se týče výdrže, myslela jsem si, že se bude jednat o jednu z průměrnějších vůní, protože na sobě vůni cítím ihned po nanesení, potom ještě nějakou chvíli a pak už ne. Každopádně tomu tak není, protože i když já vůni necítím, několik lidí se mě i po dlouhé době od použití vůně ptalo, čím to voním, takže EdP funguje dobře.

Už několikrát jsem se přesvědčila o tom, že tato vůně chlapům strašně voní. Hned si jí všimli, ptali se na ni a chválili mi ji (to mi neřekly ani kamarádky nebo rodinné osazenstvo doma, vlastně až na mámu). Po všech pozitivních ohlasech, které jsem na ni od svého okolí sklidila, je vám nejspíš jasné, že tento flakon není můj první, ani poslední. Hlavně mi tato vůně vážně sedí!

Seženete ji v nejrůznějších parfumeriích nebo eshopech. Já doporučuji mrknout na www.parfums.cz, kde je parfém k dostání hned v několika velikostech a když budete mít zrovna štěstí, může se na něj zrovna vztahovat akce, takže ušetříte i nějakou tu kačku ;). 30ml vůně seženete od 697,- Kč. Pokud se chcete v okamžiku stát originální, sofistikovanou a neodolatelně ženskou, vůně Jour Pour Femme bude pro vás ta pravá!

Znáte tuto vůni? Zaujala vás?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Také mám akorát ne v bílém, ale černém. Ta vune je opravdu skvělá :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Podle složení by mi jistě vyhovovala, i ten flakonek vypadá krásně! Musí být úžasná :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři