FREEDOM MAKEUP Pro Lipstic Kit - kolekce rtěnek Vamp - recenze

středa, dubna 27, 2016

Ahoj krásky,
u nás je od rána zataženo, chvilkami i prší, takže co si ten den neudělat trošku barevnější? Dnes tu pro vás mám recenzi kolekce rtěnek Vamp od Freedom Makeup.


Musím říct, že jsem nikdy předtím do styku se rtěnkami FM nepřišla. Jeden zářivý růžový odstín jsem kupovala své blonďaté kolegyňce blogerce Andrejce a velmi mě potěšilo, když jsem zjistila, že jsem se jí s výběrem trefila do vkusu! Sama jsem s nimi ale zkušenost neměla, až nyní.

Kolekce Vamp obsahuje poněkud tmavší a výraznější odstíny. Jak už název napoví, barvy jsou inspirované upíry, takže nechybí odstíny červené, tmavě růžové nebo fialové. V balení najdete pět jednotlivých rtěnek. Každý odstín má svůj originální název, který se nese v celém Vamp duchu.


Rtěnky mají černý bytelný obal. Na víčku rtěnky můžete vidět název firmy a přes průhlednou spodní část krásně vidíte, jaký odstín právě držíte v ruce. Vzhledem k tomu, že rtěnky mají totožné balení, je toto řešení vážně super. I když je balení plastové, tak se nebojím toho, že by se mohlo nějak poškodit, protože plast je poměrně pevný, žádný chroust, který by vám po silnějším stisknutí praskl mezi prsty.

Samotné rtěnky jsou v balení pevně usazené, nijak se neviklají a na vrcholu jsou pěkně seříznuté. Ta plejáda barev se mi vážně líbí! No podívejte se samy!




Přiznám se, že z celého kitu jsem schopná nosit asi první tři odstíny. Na ty zbylé nemám odvahu, takže mi zřejmě budou sloužit při vytváření nějakého extravagantního líčení apod. Pátrala jsem i po jiných recenzích, protože mě zajímalo, jak si rtěnky vedly u jiných slečen a našla jsem recenze jak pozitivní, tak i negativní. Ta negativa se většinou týkala slabé pigmentace. Ono asi bude záležet na jednotlivém odstínu, ale mě tyto rtěnky rty nalíčily hezky. Intenzitu barvy si můžete korigovat samy. Asi nejvíc jsem se "zapotila" při líčení rtů posledním odstínem - Intense Noir. Snažila jsem se, aby rtěnka přesně rámovala konturu rtů a zároveň byla barva hezky intenzivní. Pokud by mě měla trápit pigmentace nebo aplikace celkově, bylo by to právě u této temně fialové barvy.

K tmavším odstínům rtěnek bych určitě doporučila použít konturovací tužky. Rty si s nimi můžete všelijak korigovat, dají se použít i jako podklad po samotnou rtěnku, která vám díky nim mnohdy i déle vydrží :)
Textura rtěnky je na rtech velmi příjemná, nijak nelepí a hezky klouže. Výdrž bych ohodnotila jako průměrnou. Intenzita barvy se začne ztrácet ze středu rtů a pokud si dopřejete nějaké jídlo či pití, je jasné, že tomu napomůžete, takže pro dlouhotrvající a intenzivní barvičku bude třeba mít rtěnku neustále po ruce. 

Rtěnky ovšem ani po vyblednutí nevypadají zle. Na rtech zanechávají barevný nádech, takže rty vypadají, jako byste na ně daly nějaký nenápadný balzám. 


Nejsem si úplně jistá tím, jestli se dají sady rtěnek sehnat i v drogeriích, kde se kosmetika FM prodává, takže bych doporučila mrknout na web www. freedommakeup.cz. Navíc, toto není jediný set, který na webu seženete. K dostání jsou i odstíny růžových, červených nebo tělových odstínů :)

Máte nějakou rtěnku od Freedom Makeup? Který odstín z této kolekce se vám líbí nejvíce?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Moc hezké, až na tu fialovou bych unosila všechny :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle odstíny se mi zase až tak uplně moc nelíbí :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mozna tu cervenou...hezky se ti to povedlo nalicit i sepsat.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám jednu růžovku. Bohužel, její výdrž není nic moc. Pigmentace špatná také není, ale stejně ji kombinuji s konturkou na rty jako podklad.

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou nádherné odstíny! Rtěnky od Freedom jsem ještě nezkoušela. Nejvíce se mi líbí odstín Vamp Nois :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadaji pekne, ale me by se nehodila ani jedna😉

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi ty fialové odstíny!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři