FREEDOM MAKEUP Pro 12 Audacious Mattes - paletka matných očních stínů - recenze

pátek, dubna 29, 2016

Ahoj krásky,
pokud dáváte přednost přirozenějšímu líčení, tak by se vám dnešní recenze mohla líbit. Půjde v ní totiž o super paletku plnou matných tělových stínů, se kterou vytvoříte nejedno líčení ideální pro běžný den.



Tou paletkou je Pro 12 Audacios Matte. Najdete v ní krásné zemité odstíny, které spolu perfektně ladí a dosáhnete s nimi nádherného přirozeného looku.

Paletka obsahuje dvanáct matných stínů, které jsou zastoupeny převážně tělovými a hnědými tóny. Nechybí ovšem ani tmavší odstín, třeba pro dodání dramatičnosti nebo prohloubení pohledu.

Samotná paletka je plastová. Horní víčko je průhledné, takže přes ně vidíte jednotlivé odstíny a nechybí ani nápis značky.

Po otevření víčka (no, vlastně i přes zavřené) vidíte dvanáct stínů, které na sobě mají abstraktní texturu. V paletce je přiložený pěnový aplikátor, který já nevyužiji, takže ho dám mámě nebo sestře (ať se o něj poperou, pokud ho budou chtít) a sama na stíny používám pouze štětce.



 Doma bych našla hodně tělových stínů, ovšem po nanesení na víčko, i přes použití báze, nejsou tak hezky výrazné jako stíny z této paletky. Na ruce můžete vidět jednotlivé odstíny stínů bez použití báze. Ta pigmentace mě vážně dostala! Při nanášení na víčko buďte opatrné, stíny maličko práší, pokud jich na štětec nanesete příliš. Výsledek ovšem stojí za to! Opět pro vás připravím nějaké líčení, do kterého zapojím tuto paletku, protože ji v poslední době používám poměrně často :)


Já jsem s paletkou nad míru spokojená! Jak jsou stíny matné a ještě v přirozených tónech, tak dají vašemu každodennímu looku parádní šmrnc. Pokud máte takovéto odstíny rády, tak na paletku určitě mrkněte. K dostání je víc variant této paletky. Na své si přijdou milovnice shimmeru, kouřových stínů tak, ale i skutečně výrazných až šílených barviček. Pro přehled paletek stačí kliknout SEM.

Jaké stíny v líčení nejčastěji používáte? Líbí se vám paletka? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Moc pěkná paletka už se těším na tvé líčící články :-) . Momentálně moji nejvíce používanou paletkou je W7 (In the City) nebo Viva la Diva(perfect nedies)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypada opravdu krasne cela👍👍👍
    Andreablog Tu

    OdpovědětVymazat
  3. Má to celkem pěkné odstíny :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka me zaujala, vypadá, že se stavím do Tetky😂😂

    OdpovědětVymazat
  5. Ja miluji prave takovr stiny..mAtne a v prirozenych odstinech, nikoliv barevne... Musim koupit :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři