FREEDOM MAKEUP lak na nehty v odstínu 400 - recenze

pátek, dubna 15, 2016

Ahoj krásky,
už je to nějaká doba, co jsem dala sbohem gelovkám a nechala si své přírodní nehty. Na levé ruce mi nehty drží a krásně rostou, každopádně s tou pravou už je to horší :D Jak člověk v jednom kuse něco dělá, uklízí apod. tak je to na rukách znát a bohužel mi na pravé ruce zůstal dlouhý jen jeden nehet :( Ostatní jsou krátké a já doufám, že budou rychle růst bez nějakého lámání, aby ta ruka trošku vypadala.


Do provozu jsem opět zapojila laky na nehty a dnes vám chci ukázat mého absolutního favorita, kterého si nejspíš budu lakovat pořád dokola, protože přesně toto je odstín, který mě nikdy neomrzí.

Lak je od značky Freedom. Přišel pečlivě zabalený v plastovém průhledném obalu, přes který snadno vidíte, jaký odstín právě držíte. O tomto odstínu mohu říct, že to byla vážně láska na první pohled. Jedná se o nádhernou pudrovou barvičku s číslem 400. Všechno neutrální, starorůžové a zkrátka tělové já můžu!




Lak má klasicky rovně střižený štěteček. Přesně takový, jako většina jiných laků na nehty. I přes to se mi s ním manipuluje dobře a lak na nehtu hezky rozetře.  Mile mě překvapilo, že lak rychle schne, což jistě většina z nás ocení.

Lak má snahu krýt už v jedné vrstvě, ovšem pro perfektní vzhled doporučuji nanést dvě tenké vrstvy a lak přetřít průhledným top coatem, abyste dosáhly ještě lepšího dojmu.

Ruka s tímto lakem se mi hrozně líbí! Hlavně nehty vám budou ladit s každým outfitem a celkově bude ruka působit hezky upraveně a přirozeně.

Já jsem jako finish použila nový top coat na nehty od Rimmel London z řady Super Gel, takže nehty vypadají jak kdyby byly gelové (ve skutečnosti nejsou, pokud by se někomu zdálo, že kecám, tak na špičkách mi ještě trocha gelu zůstala - pravda - ale to jen pro to, aby se nehty hned neulámaly).

Tyto laky můžete sehnat hned ve čtyřiceti krásných odstínech, takže věřím, že by si tu svoji barvičku vybrala každá z vás! No schválně, koukněte se TADY.

Vzhledem k tomu, jaký top coat jsem na lak použila, musím říct, že drží jak přibitý a nehty mi s ním v klidu rostou. Jak jsem se zmínila na začátku... Byla bych schopná nehty tímto lakem lakovat stále dokola :D Jen doufám, že mě barva neomrzí nebo mě začne nudit. To by byla škoda!

Máte některý z laků od Freedom? Líbí se vám tato barvička? Jaké nehty upřednostňujete v tomto ročním období?

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. No tak ten musím mít ! :) Teď si ujíždím na nude lacích a tenhle vypadá perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je překrásný odstín! :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Takove odstiny mam rada!:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři