WWW.VÍMVÍC.CZ - Kurz fotografování pro začátečníky a mírně pokročilé

pátek, února 12, 2016

Ahoj krásky,
dnešní článek nemá s kosmetikou vůbec nic společného, ale blogu se tak trochu (hodně) týkat bude.

Dáte mi jistě za pravdu, že dobrý blog nedělá jen kvalitní obsah, ale také pěkné fotografie. Ono je sice fajn mít doma nějakou zrcadlovku za x tisíc, ale k čemu nám vlastně je, když s ní pořádně neumíme zacházet?


Už delší dobu jsem uvažovala nad absolvováním nějakého kurzu, který by mi pomohl mé zrcadlovce více porozumět a já tak byla schopná s přehledem fotit v jakýkoliv podmínkách a za jakékoliv situace. Bydlím v menší obci, takže u nás žádný fotografický kurz nenajdete a někam dojíždět by bylo asi náročné jak časově, tak i finančně.

Jenže se stala parádní věc! S webem www.VímVíc.cz jsem mohla takový fotografický kurz absolvovat online (víc o kurzu po kliknutí na obrázek) a v pohodlí domova! Samotná registrace trvala několik minut, na webu je vše hezky přehledné a pěkně uspořádaní, takže nemáte nejmenší šanci se někde ztratit.

Samotný kurz mi seslalo přímo samo nebe! Po jeho absolvování jsem, co se focení týče, o krok dál a řeknu vám, že rozdíl na fotografiích je vážně znát. V kurzu vás naučí co je to například taková expozice, clona, citlivost ISO, vyvážení bílé, manuální zaostřování a mnoho dalšího.

Pokud se rádi vzděláváte, ale nemáte tu možnost navštěvovat poblíž vašeho bydliště nějaký kurz, doporučuji se podívat na stránky, protože kurzem fotografování to teprve začíná. Na své si přijdou i ti z vás, co by chtěli více porozumět např. takovému Excelu, chtěli byste si zdokonalit svoji angličtinu nebo v neposlední řadě i to, jak psát blog, na který se lidé budou vracet v zástupech.

Máte nějakou zkušenost s podobným weby? Máte za sebou nějaký kurz?
Budu se těšit na Vaše komentáře :)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Děkuji za tip!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Kurz vypadá zajímavě. Já se učím sama a vše co vím jsem vyčetla v knihách. ale nebylo by na škodu dozvědět se něco více :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři