Rimmel London Oční stíny & linka Magnif'Eyes 2in1 - recenze

úterý, února 09, 2016

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám jednu z dalších žhavých novinek z dílen Rimmel London.


Já osobně mám takovéto multifunkční věci, jako jsou právě tyto stíny a linky v tužce, moc ráda. Máte je hezky pohromadě, nikde nemusíte nic zdlouhavě hledat a co si ještě víc přát, když k sobě oba produkty tak hezky ladí.

Oční stíny a linka Magnif'Eyes se pyšní krásnými intenzivními barvami a skvělou výdrží!Barvy by měly být voděodolné, dlouhotrvající a neměly by se vpíjet do očních mikrovrásek. Linka i stín je usazen v praktickém vysunovacím balení, kdy na jedné straně je právě stín a na druhé linka. Barvy jsou velmi hezky pigmentované a teď to nejlepší, skutečně drží! Jen ta srdíčka, která můžete vidět na fotce, mi pouhým prstem smazat nešla.



Využití této věcičky je vážně široké. Můžeš s ní oko orámovat, zvýraznit nebo i vystínovat a pokaždé bude výsledek vypadat báječně! Já jsem si oblíbila hnědou kajalovou tužku používat místo tmavých stínů pro vytvoření "kouřovek". Dá se s ní krásně manipulovat a štětečkem se dobře rozetře. Navíc na oku působí ne až tak moc tvrdě, jako třeba černý stín. Bronzový stín mi zas skvěle slouží jako podklad pro linku. Na víčku udělám linku stínem a na něj udělám černou, o dost tenčí černou linku i s ocáskem, takže ve výsledku vzniknou krásné dvojité linky, které oko zvýrazní a zároveň rozzáří. S tímto výrobkem pro vás extra chystám článkem s různými typy na líčení, takže v praxi uvidíte tužku až v něm.

A jak je to s barevnými variantami? Těch je celkem pět a snoubí se v nich jak  mat, lesk tak perleť. Na fotkách můžete vidět odstín #002 Kissed By A Rose Gold, kdy hnědou linku tvoří jemná perleť a růžovo-zlatý stín středně intenzivní perleť. Dalšími odstíny jsou #001 Back To Blacks (černá a metalicky šedá), #003 Queens Of The Bronzed Age (zlatá a bronzová), #004 Dark Side Of Blue (kobaltově modrá a tmavě šedá) a #005 Pink & Purple Rain (tmavě švestková a světle růžová).

http://mb.cision.com/Public/644/9871326/a214b0f32b1d01af_800x800ar.jpg


Já jsem s linkami i stínem moc spokojená a poslední dobou po nich sahám častěji, než jsem byla zvyklá, protože jsem si vystačila jen s řasenkou. Seženete je ve všech drogericíh se stojanem RL nebo na jejich eshopu od 189,-.

Zaujaly vás stíny z tužkou? Máte rády podobné 2v1 produkty?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tyhle přesně mám! :) Ta hnědá je vážně famózní.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Tužka mě zaujala a asi ji pořídím, jen škoda, že neudělali ještě víc barevných kombinací :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva recenze! Tuzku chci! Ta hneda je fakt krasna.

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle se mi zalibilo.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři