Dermacol MEGA LASHES Express Volume mascara - recenze

pátek, února 12, 2016

Ahoj krásky,
na tuto řasenku jste tu už mohly číst nejednu recenzi, myslím tím na řasenky od Dermacolu z řady Mega Lashes. Nejdříve tu byla řasenka pro super objem, potom její voděodolná kolegyně, na které ztroskotal nejeden odličovat a dnes se nám předvede tato růžová varianta, která by na oku měla udělat pořádný objem.


  • Tato řasenka by vám na řasách měla perfektně přilnout a to především díky krémové textuře na bázi vosků a polymerů. Obalí řasu po řase, krásně je vykreslí a rozčeše. Bonusem je i dodání tloušťky a plnosti řas a měla by tak být perfektní alternativou pro majitelky kratších řas. Mohou ji zvolit i uživatelky kontaktních čoček, jelikož je bez parabenů a oftalmologicky testovaná.  


Na první pohled by mě řasenka v drogerii určitě zaujala. Má nádherný zářivý růžový obal doplněný o zlatý potisk. Tvarově se od svých starších sester nijak neliší.

Co je na této řasence jiného/nového/zvláštního je rozhodně její kartáček. Ten je jedním slovem ergonomický. Je mírně zakřivený a štětinky v jeho druhé polovině jsou o něco delší, než na samotném začátku.



Mě osobně řasenka vyhovuje. Z mých chudinek mi udělala pěkné řasy, především mi krásně prodloužila a zvýraznila ty spodní. Na řasenku jsem slyšela pár negativních ohlasů v tom smyslu, že by se měla drolit, padat pod víčko a následně se rozmazávat. Já s ní tento problém nemám. Mě vážně drží jak přibitá po celý den a nemusím se bát, že bych v závěru dne byla ušmudlaná a měla okolo očí černé kruhy jako panda.

Je k dostáním ve všech drogeriích se stojanem Dermacol, eshopu nebo v prodejně Dermacol od 249,- Kč.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. řasenka má pěkný, jemný a přirozený effekt. :-) Docela se mi líbí a to dermacol řasenky moc nemusím.

    OdpovědětVymazat
  2. Tato rasenka má lákavý obal ale i výsledek na tobě se mi líbí. Od Dermacolu nemám ještě ani jednu řasenku, tak bych to měla napravit

    OdpovědětVymazat
  3. Vysledek vypada pekne.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři