BE MY VALENTINE

sobota, února 13, 2016

Ahoj krásky,
svátek zamilovaných se neúprosně blíží. Jak to máte vy? Slavíte ho? Uznáváte? Nebo nenávidíte a červeně zabarvené regály v obchoďácích se vším možný vás nechávají chladnými?


Když se poohlédnu zpátky do svých vztahů, tak jsem si na Valentýna nijak zvlášť nepotrpěla. Od svých přítelů jsem nikdy neočekávala velké kytice růží nebo předražené prstýnky, náramky apod. Na to, abych dotyčnému řekla, že ho miluju, nepotřebuju, aby bylo zrovna 14. února. Na druhou stranu tím, že jsem nic extra nečekala, by mě asi nějaké malé překvapení mile překvapilo a potěšilo. Každopádně i když Valentýna nijak zvlášť prožívat nebudu, rozhodla jsem se pro vás článek na toto téma připravit. Článek je spíš inspiračního charakteru, takže mohu jen doufat, že někomu z vás třeba pomůže :)


Valentýnské nehty
Pokud hodláte trávit Valentýna sami, co si takhle dlouhou chvíli zkrátit vykouzlením krásné manikúry?

20+ of the cutest Valentine nail art designs!  These are certain to put you in the mood for love. :):


Valentýnské pečení
Pokud jste zručné a kuchyni se nevyhýbáte obloukem, můžete zkusit upéct nějakou dobrotu. Recepty na jednotlivé pokrmy vám, bohužel, nedám, ale určitě by se nějaká alternativa na valentýnský způsob dala vymyslet z klasických receptů. Láska přeci prochází žaludkem, no ne?

Heart-Shaped Mini Pizzas with Heart-Shaped Pepperonis | 29 Fun Food Crafts To Make For Someone You Love:

Oreo Truffles now in a new, special Valentines day Edition :). Truffles in the shape of a heart, creamy inside, crispy on the outside!:

Valentine Cherry Pie. The perfect dessert to make for your Valentine!:

3 Ingredient NO BAKE Strawberry Jello Parfaits for Valenine's day easy treats. #food #recipe:

Cute desserts idea!. Very fun idea for the "girls night" party ima plan for all of us...~AMO:

Red Velvet Pancakes with Cream Cheese Glaze - we have these for Christmas morning breakfast, they are AMAZING!! #pancakes #redvelvet:

Valentýnské dekorace
Jestli jste zamilovaní až po uši a srdíčka musíte mít o Valentýnu všude, kam se podíváte, mohly by se vám líbit některé z těchto dekorací.  

valentine's day decorations | Heart Decoration – Can you believe this Valentine’s Day decoration ...:

Love all of these simple Valentine's Day decor ideas! // cleanandscentsible.com:
Use branches from your backyard to create the most adorable & simple DIY Valentine tree! Perfect for Valentine decor, and even wedding centerpieces!:

Free Printable LOVE Valentine Banner. Valentine's decor idea.:
Valentine's Day Mantel Decor - DIY Garland and FREE PRINTABLE:
Valentines Day Group Project. Could also do other holiday themes such as: Halloween Pumpkin, Christmas Tree, Easter Egg:

Valentýnské prádlo
Tuhle alternativu bych asi při vytváření nějakého překvapení volila taky :D Asi už jsem stará na stříhání a lepení nějakých srdíček apod. Pokud zrovna nečišíte sebevědomím a nerady byste si nějaké sexy valentýnské oblečky a krásné erotické prádlo zkoušely někde v obchodech, tou příjemnější alternativou je sednou k počítači a začít brouzdat po eshopech. O správnou velikost se mnohdy postarají přiložené velikostí tabulky, takže trefit se by nemělo být tak těžké. Přikládám fotku jednoho nádherného kousku, který jsem si pořídila. Přidávám i odkaz na sexshop a konkrétní set , kde najdete spoustu dalšího prádla, košilek, negližé atd, které nenechají chladnými nejednoho chlapa! Ono nějaké krásné prádlo mnohdy nemusí být ze síťoviny nebo samá díra, aby se naším protějškům zalíbilo. Pokud prádlo pěkně sedí a lichotí vaší postavě, věřte mi, že to vaše polovička ocení. Poznáte to většinou tak, že je to z vás během chvilky dole :D


Forget grey. | Shop Adore Me's Valentine's Day Lingerie Collection <3:
#RT http://www.ebay.co.uk/itm/Waist-Trainers-Lycra-NutrimWaist-Hook-and-Eye-Machine-Washable-Purple-Latex-/111606122012?:
Heart-racing lingerie that's perfectly appropriate for Valentine's Day? Yes, please.:
BE MINE BRALETTE / FOr Love and Lemons:
Blush Retro Lace Lingerie Set:
Black lace lingerie set perfect for valentine's day:
Female underwear bra set:

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. ty Valentýnské DIY jsou pěkné! a to jídlo:3 to bych si udělala jen tak, z lásky k sobě :D
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla jsem tu napsat, jak mne zaujaly ty dekorace a pečení, ale přiznám se dobrovolně, že mne naproto uchvátilo to spodní prádlo. Úžasné!

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou moc pěkné inspirace. Já si myslím že se nemá nic přehánět a nákupy dárků za tisíce a dělat z toho vědu, na to já nejsem. Stačí zajít na dobrou večeři nebo dát jen něco malého není nic špatného. Rozhodně se mi líbí to vaření, hlavně salámové pizzičky.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři