Astor SKIN MATCH pudr - recenze

středa, února 17, 2016

Ahoj krásky,
aby se to tu nehemžilo jen samými řasenkami nebo makeupy, rozhodla jsem se vám napsat recenzi taky na něco jiného. Tentokrát se bude jednat o báječný pudr Skin Match od Astoru.



Ze stejnojmenné řady jsem si pořídila před pár lety makeup a dodnes si vzpomínám, jak nadšená jsem z něj byla a jak moc mi vyhovoval. O bytelném skleněném balení nebo šikovné pumpičce ani nemluvím. Teď se ale pojďme bavit o pudru.

Pudr vám v oficiálním popisku slibuje hned několik věci, jako například dokonalé splynutí s pletí nebo vám má dopomoci ke svěžímu vzhledu (to díky bio-fúzním pigmentům a světlo rozptylujícím složkám). Lze ho použít samostatně nebo na zafixování makeupu. Nechybí ani dermatologické otestování.

Co se balení týče, nemám mu co vytknout. Černou, tu já můžu a v kombinaci se stříbrnou celkový design vypadá vážně dobře. Pudr je zasazen ve velmi šikovném balení, které se skládá z průhledného víčka, přes které můžete dobře vidět jednotlivý odstín a pod samotným pudrem se ještě v malé přihrádce skrývá měkká pěnová houbička a v pohyblivé části je zasazeno praktické zrcátko. Celkově je balení velmi praktické a ideální i do kabelky.



Pokud se zaměříme na odstín, ten můj je 200 Nude. Mělo by se jednat o odstín z těch světlejších variant. K dostání jsou celkem čtyři odstíny a vezmu li je od nejsvětlejší po nejtmavší, ten můj je druhý v pořadí. Při jeho koupi se mi zdál v balení poměrně dost oranžový a měla jsem obavy, aby tak nevypadal i na obličeji. S klidem ale mohu říct, že se žádná katastrofa nekonala. S pletí mi krásně splynul,

Kdyby někoho zajímala parfemace, tak ta je klasicky pudrová, nijak výrazná a na pleti pudr nijak zvlášť necítíte. Já jsem s pudrem moc spokojená! Vyhovuje mi ve všech směrech a určitě bych ho doporučila dál. Jen pozor, pokud trpíte, třeba jen v zimě, na sušší místa v obličeji. Mohl by vám místa ještě více vysušit a pořídit pár šupinek. V oblasti T zóny je dobré ho aplikovat častěji, ale  s klidem vám vydrží celý den a večer je tak stále co odličovat.

Tento pudr je k dostání od 130,- Kč.

Máte s tímto pudrem nebo jiným výrobkem z řady Skin Match zkušenost? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. je strašně krásný, po designové stránce:)
    s tímto pudrem zkušenost nemám, ale snad si ho brzy pořídím:) potřebuji nový! a za tu cenu, vypadá kvalitně:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Obal je krásný ale i výsledná aplikace stojí za to. Myslím si že patří k těm lepším pudrům v drogerii.

    OdpovědětVymazat
  3. nevypadá nejhůř.. už jsem nad tím přemýšlela

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři