TOP 10 produktů za rok 2015

pondělí, ledna 11, 2016

Ahoj krásky,
tak i já jsem se rozhodla sepsat přehled všech kosmetických výrobků, které mi nějakým způsobem během roku 2015 přirostly k srdci a staly se tak mými oblíbenci.

1. Rimmel London Match Perfect makeup
To, že se tento makeup stane součástí dnešního článku, jsem věděla už po jeho prvním použití. Nemá smysl ho tu nějak dlouze představovat. Kdo by chtěl vědět, co tento makeup umí, stačí se podívat na recenzi - ZDE.

2. GUESS Double Dare
Díváte se na jeden z mých nejoblíbenějších vůní (tedy až po Hugovi). Na květinové vůně si příliš nepotrpím, ale u této se mi líbí, že v ní převládají dřevité a ovocné tóny. Vůně je velmi hravá, energická a na podtrhnutí ženskosti naprosto ideální! Hlavu tvoří tangelo, lesní jahody a liči. V srdci se skrývá jasmín, konvalinka a lístky fialky. Základ je složen z jantaru, vetiveru a vanilky.

3. MAKEUP REVOLUTION Mermaids Forever paletka očních stínů
Když už se rozhodnu pro denní líčení, do kterého chci zakomponovat i nějaký stín, nejčastěji sahám právě po této paletce. Pro přehled odstínů a další info je k dispozici recenze - ZDE.

4. HUGO BOSS JOUR POUR FEMME
Parfém, který jsem si pořídila na poslední chvíli (až koncem roku), ale byla to taková láska na první pohled.. No, vlastně spíš přičichnutí. Na vůni se povedlo snad vše od samotného složení, přes vzhled flakonu, intenzitu a výdrž vůně až po celkový dojem.

5. Dermacol Waterproof odličovač očí
Za mě je tohle jednoznačně nejlepší drogerkový odličovač, který jsem doposud vyzkoušela. Z očí stáhne naprosto vše a jedině s ním dám dolů voděodolnou řasenku, kterou můžete najít v následujícím bodu (v recenzi na řasenku najdete také zmínku o odličovači).


6. Dermacol Mega Lashes Waterproof
Kdybych mohla doporučit vážně dobrou voděodolnou řasenku, byla by to právě tato od Dermacolu. Otestovala jsem ji, jak nejlépe jsem mohla, a ani v jedné situaci mě nezklamala (možná, že až při odličování, protože nešla dolů :D). Recenze k nahlédnutí ZDE.

7. Bioderma Atoderm Creme
Na suchou pokožku jsem hodně trpěla jako malá, teď už je to mnohem lepší, ale cítím na sobě, že bych se měla víc mazat. S touto řadou od Biodermy se nemusím nijak zvlášť přemlouvat, protože už poprvním použití tohoto krému jsem na sobě viděla příjemnou změnu. Recenzi na tento krém a další výrobky z řady Atoderm jsou k dispozici  ZDE.

8. Rimmel London nude rtěnky na rty od Kate
Já na rtěnky nikdy moc nebyla a když už jsem si nějakou měla pořídit, držela jsem se dost při zemi, tedy pokud mělo jít o odstíny. Právě proto jsem si zamilovala tuto řadu nových rtěnek inspirovaných Kate, která se právě nese v tom nenápadném duchu. Recenzi s ukázkou odstínů najdete ZDE.

9. Dermacol Body Love Program Zpevňující gel proti celulitidě
Já na tyhle zázraky, které by vám během několika dnů vyžehlily kůži a ubraly nějaký ten centimetr v problémových partiích, nikdy nevěřila, ale konkrétně tento chladivý gel jsem si vážně zamilovala. Po jeho nanesení cítíte, jak kdyby vážně fungoval, příjemně chladí, pokožku dělá jemnou a její vzhled vypadá lépe. Recenzi na gel a další výrobky z řady najdete ZDE.

10. EOS balzám na rty
Momentální favorit mezi veškerými balzámy je právě tato kulička od Eosu. Zuby jsem si brousila i na další příchutě, ovšem zjistila jsem, že momentálně mám rozdělaných spoustu jiných balzámů, takže se budu snažit nejprve spotřebovat je a až potom se poohlédnout po něčem novém. Recenze ZDE.

Tak, to by byly moji favoriti za následující rok :) Uvidíme, které výrobky se přiblíží mému srdci nejvíce letos.

Máze zkušenost s některým z výrobků?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Paletku od Makeup Revolution chci už hodně dlouho vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ze bych prece jen vyzkousela ten Dermacol na celufujtydu.

    OdpovědětVymazat
  3. Super produkty. Rozhodně souhlasím s make upem a paletkou, jednoznačně vedou.

    OdpovědětVymazat
  4. rtěnky Kate jsou boží! mám dvě:) jsou super. Makeup od Rimmel mám nejraději a co se paletky Makeup Revolution týče.....sahám po nich každý den.
    opět, hezky napsaný článek:)

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super príspevok :)
    Rúže Kate mám tiež rada:) MIMLOVEE

    OdpovědětVymazat
  6. Zkušenost mám s make-upem Rimmel, nude rtěnkou taktéž od Rimmel a propadla jsem i EOSům:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě je odličovač od Dermacolu taky top! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Rimmel makeup je proste nej. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Číslo 1 a 8 jsem vyzkoušela a oboje mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  10. S Guessem rozhodně souhlasím! Je to moje ♥

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři