Rimmel London THE ONLY 1 rtěnky - recenze

pátek, ledna 08, 2016

Ahoj krásky,
pokud sledujete, co nového se děje v beaty světě a konkrétně např. u společnosti Rimmel London, mohly jste si všimnout, že na trh přichází s novými rtěnkami na rty a celkově novou érou báječných a zářivých barev.


Georgia May Jagger v energické a printové reklamě rozpoutává revoluci svými rty. Není oblečená nejen do vojenské uniformy, ale také do jednoho z odstínů, který se v barevné škále těchto rtěnek nachází (jen tak pro zajímavost, je to odstín 510 Best of the Best).



Klíčovými benefity těchto rtěnek jsou hydratace, dlouhotrvající výdrž, lehká textura, široká barevná škála a zvláčnění rtů.

Nové rtěnky mají stylový look a unikátní design, které tvoří nádherně lesklé černé balení, které je ozdobeno barevným proužkem stejného odstínu, jako samotná rtěnka skrývající se uvnitř. Nechybí ani vyrytý a typická korunka. Na spodní části balení je číslo a název jednotlivých odstínů.


A teď už k jednotlivým odstínům. Mě se poštěstilo vyzkoušet hned tři barvičky, ale celá barevná škála jich nabízí hned dvanáct! Na Slovensku jich má být pouze osm.

Růžové odstíny jsou zastoupeny těmito kousky - 100 Pink Me Love Me, 110 Pink a Punch, 120 Youre All Mine, najdeš tu i světle fialovou 200 It´s A Keeper (pouze ČR), fuchsiovou 300 Listen Up, co by to bylo za škálu bez červených, jakými jsou 500 Revolution Red společně s 510 Best of the Best, oranžově korálových 600 Peachy-Beachy, 610 Cheeky Coral, 620 Call Me Crazy (pouze ČR) a nezapomíná se ani na zástupce hnědých či tělových tónů, kterými jsou 700 Naughty Nude (pouze ČR) a 710 Easy Does It (pouze ČR).

Některé z výše uvedených odstínů můžete vidět přímo na fotkách.




A jaké tedy rtěnky ve skutečnosti jsou? Jejich konzistence je krémová až gelová. Velmi snadno a dobře se na rty nanáší a vzhledem k dobré pigmentaci vám stačí přes rty párkrát přejet. Pokud jde o delší výdrž, tak s tou příliš nepočítejte. Jakmile byste se totiž chtěly napít či najíst, tak rtěnky jdou ze rtů během chvilky dolů. I tak si ale myslím, že si najdou své slečny a to především kvůli široké barevné škále. Já si také brousím zuby na pár dalších odstínů.

Celkově bych zhodnotila tyto rtěnky jako velmi povedené a myslím si, že si na trhu povedou dobře :) Buď i ty součástí revoluce a pokud by ses o některou ze svých rtěnek nebo tebou vytvořeného looku chtěla podělit třeba na instagramu, všechny fotky označ hashtagem #RimmelRevoluceCZSK

Zaznamenaly jste už tyto rtěnky? Zaujaly vás?

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ta 200 je nádherná, přesně tyhle odstíny miluju :) Vypadá trochu jako moje oblíbená Vintage Pink, ale ta je víc do fialova :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem také odvážná žena a určitě by mi slušely :-)))

    Na tvých rtech vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
  3. Odstiny se mi hodne libi nejvice asi ten prostredni.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Mě zaujaly, jsem zvědavá na cenu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi ten odstín 200 a asi si pro něj zajdu :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné, určitě si nějakou barvičku pořídím.

    OdpovědětVymazat
  7. 200 vypadá hezky, a pěkné balení, určitě nějakou vyzkouším.. :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři