NAILS │Shimmer & Glitter│

neděle, ledna 03, 2016

Ahoj krásky,
dnes k vám přicházím jen s malou ukázkou mých aktuálních nehtů. Původně jsem měla namyšlené úplně něco jiného, ovšem svoji volbu jsem byla nucena změnit. A proč? To vám hned řeknu..


Byla mi nabídnuta možnost odchodit několik přehlídek svatebních šatů. Přehlídky se konají vždy při příležitosti nějakého plesu, na kterých by jsme vystoupily jako takové malé zpestření večera. Nemusím vám říkat, že nabídku jsem ihned přijala. Normálně mě svatba, jako taková příliš neláká, ale která z nás jako malá nechtěla být princeznou a procházet se v těch nádherných šatech? Já tedy ano!

Takže právě tato skutečnost mě přinutila k tomu nechat si udělat zatím ty nejmíň nápadné nehty, o které se postarala nehtová kamufláž společně s bílými a stříbrnými třpytkami a prachem. Nehty jsem také o dost zkrátila, proto že už mi začínaly vadit při práci za barem a při otevírání nových lahví alkoholu jsem se bez cizí pomoci neobešla :D

Uvidím, na jak dlouho budou naplánované přehlídky, protože bych ráda své nehty oblékla do neonové růžové a co si budeme povídat, s takovou by mě asi nikdo nepřehlédl :D

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Mně se moc líbí, i když nejsou výrazné. Jsou takové jemné až snové. Hned bych si je dala, protože by se mi hodily ke všemu, co momentálně nosím.

    Měj se krásně! A gratuluji k přehlídkám.

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní nabídka:) A ty nehty jsou báječné:) Opravdu.
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný, jednoduchý a k měsíci leden se ideálně hodí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou moc krásné. Minulý rok mi bylo taky nabídnuto předvádět svatební šaty. A povím ti, že jsem byla i nervózní, ale ten zážitek k nezaplacení. Dokonce jsem se zamilovala do jedních šatů, které jsem na sobě měla :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři