Labello Lip Butter (Raspberry Rosé) - recenze

pondělí, ledna 18, 2016

Ahoj krásky,
trápí vás v chladnějším ročním období suché a popraskané rty? Pokud ano, měla bych tu pro vás jedno řešení, jak s prasklinami na rtech jednou pro vždy skoncovat!


Popraskané nebo suché rty nejsou nic příjemného pro každou z nás, a co si budeme povídat, nevypadají hezky ani na první pohled. Právě proto jsem velmi ráda, že Labello přišlo na trh s těmito novými máslíčky na rty, do kterých se prostě nejde nezamilovat.

Balzámy se vyrábí ve čtyřech variantách a najdete je v plechových kalíšcích. Taková balení mám hrozně ráda, ovšem přijdou mi docela nehygienické, takže bych uvítala spíš provedení v klasické tyčince. Ale zase musím brát v potaz to, že konzistence v kalíšku se zdá být hustší, ale jakmile se jí dotknete, ihned nádherně taje – prostě jak máslo, tak si říkám, jestli by toto nedělalo v klasickém vysunovacím balení trošku neplechu.


Nanáší se velmi dobře. Na rtech vytváří ihned po nanesení jemný film, který se během chvilky úplně vsákne do rtů. Rty se vám doslova mění před očima. Najednou jsou velmi vláčné, plné a působí nadýchaně. Z dálky se zdají být naprosto vyretušované, protože nejsou vidět drobné vrásky na rtech.

Hydratace je vážně dlouhodobá a perfektně si jím zregenerujete rty, pokud ho nanesete večer před spaním, ráno vás čeká probuzení s novými a lepšími rtíky. Do mého máslíčka s vůní malin jsem se zamilovala ihned po prvním použití a s mými rty udělal skutečně zázraky a tak ho s klidným svědomím mohu doporučit dál. 

Znáte tato máslíčka?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Prima produkt, jak se zdá, podívám se na něj, díky za tip. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Znám je, byla jsem úplně u vytržení, když jsem je v dm uviděla a tuhle malinovou i tu druhou variantu s vanilkou a makadamovým oříškem jsem si musela hned pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mam ich a milujem ich som rada ze su konecne aj u nas :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Znam je, ale akorat maslo od nivei se stejnou prichuti a je mnamozni. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. tak já miluju vazelíno, pod makeup sice ne, rtěnky pod ní logicky nedrží, ale na noc ideál :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři