Dermacol Wake MakeUp - recenze

středa, ledna 13, 2016

Ahoj krásky,
před nedávnem Dermacol do drogerií vypustil zbrusu nový makeup - Wake&Makeup, a právě o něm bude dnešní recenze :)


Celkově mám makeupy od Dermacolu ráda, vyhovovaly mi, co se vlastností týče, ale snad nikdy jsem se netrefila do toho pravého odstínu, takže následně výrobek putoval sestře, mámě a nebo jsem ho míchala s ostatními makeupy, u kterých jsem také nebyla spokojená s odstínem.

Abych ovšem nepředbíhala.. Tyto makeupy se nachází ve skleněném balení s růžovou pumpičkou. Myslela jsem si, že balení je průhledné a vy tak můžete vidět, jaký odstín v rukou máte a kolik materiálu vám v lahvičce ještě zbývá, Ale ne. Skleněná lahvička je obalena tělovým plastovým obalem s podobiznou Táni Kuchařové. Líbí se mi, že v makeupu je takové to "zařízení/mechanismus/udělátko", které stoupá vzhledem k ubývajícímu makeupu a nepřijde tak ani kapka nazmar.



V popisu makeupu je odstranit známky únavy, pleť vyhladit, dodat ji jemnost, potlačit kruhy pod očima, opticky redukovat vrásky, zakrýt nedokonalosti, barevně sjednotit, hydratovat, zmatnit a rozjasnit. 

Na víčku makeupu je vždy číslo daného odstínu. Ty jsou k dostání čtyři. Já mám odstín č. 3 a přijde mi na mě moc tmavý. Ovšem když jsem ho porovnala v drogerii s dvojka, ta už na mě byla příliš světlá (chtělo by to prostě něco mezi). Ale už jsem se naučila si s ním docela vyhrát tak, aby vypadal o něco lépe a netvořil mi na obličeji oranžovou masku.



Co se týče služby, tak si na makeup stěžovat nemůžu. Pleť vám skutečně krásně vyhladí, sjednotí a díky dobré krycí schopnosti schová i kdejakou nedokonalost. Pokud si vyberete správný odstín, věřím, že z makeupu budete nadšené!

Seženete ho v eshopu Dermacol. jejich prodejnách nebo ve všech drogeriích s jejich stojanem. Cena se pohybuje od 270,- do 330,-

Máte s tímto makeupem zkušenost? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Mě zaujal ten obal, ale ten tělový obal by mě asi štval. Já mám nejraději makeup od Catrice All Matt v nejsvětlejším odstínu a jsem spokojená. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost nemám, ale rozhodně mně zaujal, chtěla bych si ho pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně se mi nelíbí balení, ale jinak make-up vypadá dobře a docela mě láká.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. bohužel musím říct,že make-upy od Dermacolu mě osobně vůbec nesedí, dělají mi masku, měla jsem celkem tři a všechny šly pryč. Nyní mám super Loreal a taky nový Astor :-)

    OdpovědětVymazat
  5. mám teď 2 make-upy, takže spotřebovávám, ale jeden právě od Dermacol je a mám ho už po druhé, je na problematickou pleť. Tak potom bych šla klidně do tohohle :-)

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá pěkně, ale moc se do něj osobně nepohrnu:) http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Rada bych si ho poridila. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Přemýšlela jsem, že bych si pořídila, ale nakonec jsem vybrala jiný ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám a jsem s ním naprosto spokojená 👍😃

    OdpovědětVymazat
  10. zrovna si o něm čtu co nejvíc recenzí a rozhoduju se, zda-li ho koupit :-)

    OdpovědětVymazat
  11. taak ja som si ho včera kúpila a musím povedať že je otrasný! nie len že mám na neho alergiu (slzia mi oči) ale nezakryje to nič, zle sa rozotiera, robí fleky atď... určite neodporúčam!

    OdpovědětVymazat
  12. Musím říct, že jsem si od makeupu hodně slibovala a nevím, jestli s tím máte také zkušenosti, ale mě dělá jednu hrozně divnou věc. Mám sice odstín 1, protože mám hodně světlou pleť, ale když si ho nanesu, tak pak přes den stačí kapka vody, nebo si utřít pusu po jídle a okamžitě mám po obličeji bílé fleky, jak kdybych si po něm rozmazala křídu. Je jasné, že makeup není voděodolný, ale to ani jiné co mám a přesto když se na ně dostane trochu vody, tohle nedělají. Takže mi to přijde fakt dost divné.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři