Co jsem našla pod vánočním stromečkem?

pátek, ledna 01, 2016

Ahoj krásky,
sice už máme nějaký ten den po Vánocích, ale i tak jsem si řekla, že se o několik střípků z těch letošních Vánoc s vámi podělím a tak máte možnost nahlédnout, co mi bylo letos naděleno. Jak říkám, o většině věcí jsem věděla, protože jsem si je vybírala sama, ale našlo se několik věcí, o kterých jsem neměla ani páru a udělali mi velikou radost :)

Přesně tento případ nastal v momentě, kdy jsem rozbalila dárek od tetičky. V něm se ukrýval ten nejúžasnější plyšový župan s puntíky, teploučké ponožky a nádherný termohrnek. Teta ví, že já jsem mazel a tyhle věci mám moc ráda. Obzvlášť v těchto mrazivých zimních dnech.


Následovala hromada "měkkoušů", ve kterých se ukrývalo oblečení. Zjistila jsem, že čím jsem starší, tím méně vyhledávám nějaké barevné věci, Momentálně v mém šatníku převládá černá, šedá, bílá a vínová. V hromádce byste krom roláků, triček, mikin světříků nebo košil, našli i roztomilé pyžamo s krásným santovským motivem a károvanými kalhotami.


Do řad s oblečením patří i černé sako, vínový přehoz, černá čepice nebo nějaké to spodní prádlo. Vzhledem k přibývající kosmetice jsem si nadělila i dvě černé krabice, ve kterých novou kosmetiku skladuji :)


Asi dva roky jsem kolem ní chodila a až letos jsem si ji konečně odnesla domů. Řeč je o této černé kabelce, která mi naprosto vyhovuje - je pevná, prostorná a elegantní.


Už do malička jsem si přála koně. Bylo mi jedno, jestli živého, nebo plyšového, ovšem nikdy jsem ho nedostala. Tuto situaci jsem vyřešila až letos, kdy jsem si ve svých dvaadvaceti letech toho plyšáka konečně koupila. Sama! :D


Tady jsem se zamilovala - pohodlnější boty na podpatku jsem snad ještě neměla. Sehnala jsem je za směšnou cenu a nemusím vám povídat, že v nich chodím naprosto všude. Jakmile ale začne větší náledí, tak je asi budu muset vyměnit za nějaké kozačky. Nerada bych si někde namlátila čumák :D


Velikou radost mi udělaly i maličkosti od mých zákaznic, nebo blogových kamarádek. Moje Andrejka nikdy nezklame a v balíčku od ní jsem našla jak opožděné dárečky k narozeninám, tak předčasné dárky k Vánocům, které se samozřejmě rozbalovaly až na Štědrý večer. Společně se sestrou nám rodiče nadělili i selfie tyčku, jedna z mých klientek mi přinesla báječnou sadu na vlasy, ve které se ukrývá lak, šampon a balzám, nechybí ani ponožky s vánočním motivem a potom nějaká ta dekorativní kosmetika :)


Sestra mi také udělala obrovskou radost, protože vyslyšela mé nadávání v knihkupectví, kdy jsem se rozčilovala nad tím, že Dívka ve vlaku už je vyprodaná a já ji tak moc chtěla. Tjadááá - mám ji. Díky Sabi <3


Nadělen mi byl i můj wishlistový parfém. Sice se nejedná o Ma Vie, ale Hugo to je, a to je hlavní.


Obrovskou radost mi udělala nálož bižuterie, kterou bych se měla konečně naučit nosit, protože by byla velká škoda, aby takové krásné kousky ležely jen tak doma.


Jako poslední přidávám svůj wishlist vytvořený pro tyto Vánoce. Já jsem spokojená, protože jsem sehnala převážně to, co jsem chtěla a zbytek si pořídím v průběhu roku.


A co vy? Našly jste pod stromečkem to, co jste chtěli? Z jakého dárku jste měly největší radost?

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Hugo bosse mam take v cernem obalu :-) pekne darecky.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Miši :) Já si toho růžového Huga asi stejně postupem času pořídím :D Nějak jsem těm vůním přišla na chuť :)

      Vymazat
  2. Pěkné dárky. Závidím ti spoustu bižu a oblečení :)
    http://styl-sarm-velke-mrchy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné dárečky, tolik bižuterie by se mi taky líbilo dostat. Kabelka s botkami jsou parádní. Mě udělaly radost všechny dárky

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala si krásne darčeky:)A ja som dostala hŕbu kozmetiky, oblečenia a boxerské rukavice a vrecom!
    Pozývam teba a tvojich čitateľov ku mne na blog, kde aktuálne prebieha súťaž:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si nic nepřála, protože mi táta platil cestu do Anglie, šaty na maturitní ples a další věci, které byly potřebné. Moc se mi líbil EOS balzám, který jsem chtěla dlouho a také jsem samozřejmě měla radost z peněz, za které jsem si koupila to, co jsem chtěla (oblečení). Pěkné dárky jsi dostala:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Miško, já si také ještě pár věcí budu dokupovat až teď za peníze, co jsem dostala, ale jak říkám, s dárečky jsem moc spokojená a udělaly mi velkou radost! :)

      Vymazat
  6. Jé, moc děkuji :-* Takové komentáře mě moc těší!

    OdpovědětVymazat
  7. Ten župan je nádherný a ta hromada bižuterie:-) Já jsem byla nadšená ze všech dárků, ten pocit, že mi blízcí chtěli udělat radost byl úžasný:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tolik krásných dárků! Moc se mi líbí všechny ty náhrdelníky. Všechno nejlepší v novém roce, Veroniko!

    OdpovědětVymazat
  9. ufff, tolko darčekov som nedostala snad za cely moj život :) ale prajem ti to, pekné veci)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři