Obrovský úspěch na MMT ČR 2015

čtvrtek, prosince 10, 2015

Ahoj krásky,
dnešní článek  bude kapánek z jiného soudku, ovšem nedalo mi to, abych se vám nepochlubila a nepodělila se s vámi o jeden z báječných zážitků, který se mi v posledním týdnu stal.

Před nějakým časem, mohou to být tak dva měsíce, jsem byla oslovena svoji známou, která dělá paní mistrovou na jednom kadeřnickém učilišti, zda bych jí nenalíčila modelky na jedné kadeřnické soutěži (Mladý módní tvůrce), která se měla konat začátkem prosince. Nijak jsem neváhala a nabídku přijala. Bylo mi řečeno, že se bude soutěžit ve dvou kategoriích. Ta jedna byla na téma Gejša 21. století, a ta druhá Oživlá panenka Monster High. Přiznám se, že druhá kategorie mi byla víc sympatičtější, protože jsem se v ní mohla poměrně vyřádit.

Byly mi zaslány fotky modelek i účesů, se kterými se bude soutěžit a tak jsem k nim mohla lépe vymyslet make-up. Panenka byla sladěná do černo-tyrkysové a Gejše byly hned dvě - jedna černo červená, kterou ovšem měla většina soutěžících a jediná blondýnka byla laděná do bílo-růžové. Do zmíněných barev bylo laděno i líčení, které jsem obohatila o černé linky (především u Gejši) a nechybělo ani nalepení umělých řas.

Když mi někdo řekne "kadeřnická soutěž", hned by mi bylo jasné, že největší důraz bude samozřejmě kladen na precizní proveden účesu, ale světe div se, ono tomu až tak nebylo. Přihlíželo se i k líčení a celkovému sladění modelky, ba dokonce i k dekoracím, které  mohly být naaranžovány na pracovním stolku po skončení česání.

Naše panenka se umístila na krásném třetím místě ve své kategorii. V kategorii Gejša byla červeno-černá modelka druhá a první místo obsadila naše modelka laděná do růžové a bílé.


Vzhledem k hodnocení poroty mi bylo nesmírnou ctí se podílet na tvoření celkového vzhledu modelek a jsem moc ráda, že vše dopadlo nad naše očekávání. 

To nejlepší na tomto všem bylo, že panenka a blonďatá gejša postoupily na Otevřené mistrovství České republiky - Korunu kreativity, kde bude tématem Extravagance Lady Gaga a mně bude opět nesmírnou poctou se podílet na líčení modelek. Tato soutěž se bude konat koncem ledna v Praze. Všichni jsme se domů vraceli s báječným pocitem a do Prahy se těším už teď.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři