MISS SPORTY Studio Lash Dark Lasher mascara

pátek, prosince 11, 2015

Ahoj krásky,
dnes se opět zaměřím na řasenky a na zoubek kartáček se podíváme řasence Studio Lash Dark Lasher od Miss Sporty.


Říká se, že v každé z nás je nějaká temnější stránka, která ovšem málokdy vyjde zcela napovrch. Tímto heslem se řídily i tvůrci této řasenky, která by měla být temnější, než kterákoliv jiná předchozí řasenka od Miss Sporty.

Mezi temné síly této řasenky patří prodloužení, natočení a zvýraznění. Pokud jde o obal a tvar řasenky, tak se nijak zvlášť, kromě potisku, neliší od jiných řasenek, které od MS známe. Řasenka má nový 3D kartáček, který, který je z jedné strany rovný s krátkými štětinkami a z té druhé trošku vypouklý a štětinky jsou delší. Výhoda je to při aplikaci řasenky i na ty nejkratší řasy.




Já jsem s řasenkami od MS měla vždycky dobré zkušenosti a vzpomínám si, že i moje první řasenky byly právě od této značky. Pokud jde o tu temně černou barvu, řekla bych, že se jedná o černou, jako u jiných řasenek. Co mě mile překvapilo, bylo to, že i s tímto typem kartáčku mi řasenka řasy neslepila a snažila se je oddělit. V mém případě převažovalo prodloužení řas nad natočením, ale celkový dojem z nalíčených řas mám dobrý.

Vzhledem k ceně je tohle jedna z levných drogerkových řasenek, která vám udělá moc hezké řasy.


Řasenka je k dostání ve všech drogeriích se stojany Miss Sporty od 69,- Kč.

Co vy a řasenky Miss Sporty? Máte svoji oblíbenou?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Já mám řasenky od Miss Sporty ráda, jsou za pár korun a ty, co jsem doposud vyzkoušela byly všechny suprové:-)

    OdpovědětVymazat
  2. tak z týhle novinky mám velkou radost :) za prvé, s řasenkama od MS mám jenom dobré zkušenosti a patří k mým hodně oblíbeným... a potom mám ráda prodlužující řasenky, takže ideální :3 nezlobila bych se kdybych jí našla pod stromečkem:-) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě moc silikonové kartáčky nesedí.. mám raději přírodní. Ale řasenky Miss Sporty mám ráda jsou skvělé. Moje top je řasenka Milionaire :-)

    The World Of Makeup

    OdpovědětVymazat
  4. Já běžně už několik let používám řasenky téhle značky a jsem spokojená. Nevím, přijde mi, že úplně každá řasenka na mých řasách tvoří stejný efekt, takže je pro mě zbytečné používat drahé řasenky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si oblíbila MS XXlong, ale už bohužel není v nabídce. Ted mám jinou od MS - Fabulous lash a ta už není taková. :-( Slepuje mi hrozně řasy.

    OdpovědětVymazat
  6. Já si ráda kupuji řasenky od MS mám tu v zelené a jsem s ní celkem dost spokojená :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si tuhle řasenku dneska koupila - víceméně náhodou :-) Moje oblíbená je (BYLA!) ta ve žlutém obalu a zase jsem si ji chtěla vzít. Pak jsem si ale všimla této hned vedle a řekla jsem si, že zkusím něco jiného.... a je to naprostá bomba!! Tak úžasně dlouhý řasy jsem nikdy neměla! Mám svoje řasy pěkné, docela dlouhé, ale to, co udělá tahle řasenka je neuvěřitelné!! Jak mrkací panna!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,

    já mám od Miss Sporty starší verzi řasenky. Je to řasenka na objem v takovém modrém obalu, mám ji ještě, dlouho vydrží a řasy děla taky hezké, jsem s ní spokojená. Jedinou věc kterou bych ji vytkla je ta, že se špatně smývá, ale odličovacím mlékem nebo vodou to jde celkem dobře :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři