Frosty Winter Eye Make-Up

sobota, prosince 19, 2015

Ahoj krásky,
po dlouhé době jsem se dala do tvoření líčení a protože jsem tomu nějak přišla (opět) na chuť, můžete se na články tohoto typu těšit častěji :)


Pokud jde o toto líčení, měla jsem jasno asi ve třech věcech:
a) aby evokovalo mraz/zimu
b) aby v něm byl modrý stín
c) aby se dalo běžně nosit

Mrazivé líčení jsem tu měla i vloni, ale hlavními odstíny byla bílá, stříbrná a šedá, takže to letos chtělo menší změnu. O tu se postarala kombinace stříbrné, modré a hnědé + černá linka, která způsobila to, že oko vypadá výraznější. Ono bez ní bylo líčení takové mdlé.

Modrou barvu, jako takovou, mám moc ráda, ale pokud jde o modrou v líčení, tak jsem docela opatrná. Většinou jsem ji používala jako linku (tyrkysové Color Tattoo jsou v tomto naprosto báječné) a když měla být použitá ve větší míře, tak jen v líčení, které sloužilo pouze pro účely blogu a to jako ukázka pro vás, mé čtenáře.

Kdybych tvořila nějaké líčení jen "na oko", jako podklad bych použila bílou kajalovou tužku, na které by barvy byly o dost výraznější. On je totiž mnohdy sežere i samotný foťák. Takhle mi posloužila báze pod oční stíny. Aplikace samotných stínů už byla hračka, téměř na celé víčko jsem nanesla stříbrný stín, do vnějšího koutku oka světle modrou a do ohybu jsem nanesla hnědý stín, který jsem rozblendila směrem pod obočí. Nezapomněla jsem ani na spodní víčko, kam jsem nanesla modrý a hnědý stín (tmavší převážně do vnějšího koutku).

Stříbrný a hnědý stín jsou z paletky Mermaids Forever od Makeup Revolution. Modrá barvička je z mono stínu od Gabrielly Salvete, od které pochází i černé linky a řasenka je Devilash od Dermacolu.

Jak jsem řekla (téměř) na začátku, šlo mi hlavně o to, abych s líčením mohla normálně mezi lidi, takže i když se nejedná o nic moc výrazného, já sama jsem spokojená a líčení se mi líbí :)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Moc se ti loceni povedlo. Prosim porad mi dobrou bilou kajalovou tuzku. Jeste ji nemam a chybi mi. Mam bilou od MAC, ale teda zadna slava za ty penize.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, já mám snad tu nejobyčejnější, na kterou můžeš narazit - od essence, ale jsem s ní spokojená. Používám ji tedy převážně jako podklad pod stíny, ale když je potřeba, poslouží dobře i na waterline :)

      Vymazat
  2. Super líčenie:)
    htttp://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Je to krásné líčení, jsi šikovná :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne líčenie naozaj sa mi veľmi páči len škoda, že si nepridala viacej jeho fotiek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje líčenie vypadá naozaj veeeľmi pekne ... ja osobne som toto ešte neskúšala ale len si tak myslím, že by sa mi to na mne nepáčilo a nevedela by som v tom vyjsť von :) mne sa moc tiene nehodia ale možno by som práve takéto niečo mala vyskúšať a bola by som prekvapená ...haha .... napriek tomu sa mi na tebe páči toto frozen líčenie :) a naozaj linka dokáže robiť zááázraky :) Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  6. Liceni se ti opravdu povedlo.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  7. Líčení je krásné, opravdu na běžné nošení v pohodě, navíc s tou linkou vypadá úžasně. Pro mě další inspirace.. Už se těším na další články..

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři