BIODERMA řada Atoderm pro velmi suchou až atopickou pokožku

středa, prosince 09, 2015

Ahoj krásky,
zima nám konečně zaklepala na dveře, ovšem mrazivé počasí a studený vítr jsou jedním z negativních faktorů, které působí na naši pleť. V dnešním článku bych vám tak ráda doporučila několik výrobků z řady Atoderm od Biodermy, která je do blížícího se zimního ročního období tím pravým ořechovým!


Díky mojí nové spolupráci se značkou Bioderma mám tu skvělou možnost se s vámi podělit o své názory na řadu Atoderm, která je ideální pro velmi suchou až atopickou pokožku. Díky svému patentovanému vzorci Atoderm biologicky obnovuje hydrolipidický film vlhkosti a lipidů. Já jsem jako malá na velmi suchou pokožku trpěla a i když už je její stav o hodně lepší, i tak ji musím hydratovat.

Přiznám se, že nepatřím mezi vášnivé "mazače" a používání různých tělových krémů mi dělá docela problém. To se ale změnilo po vyzkoušení tělových přípravků z této řady. Okamžitě zaplnily moji poličku v koupelně a není den, kdy bych některý z nich nepoužila.

Nezapomínejte, že z mé spolupráce těžíte i vy! Stále se můžete zapojit do podzimní giveaway o tři balíčky s výrobky řady Atoderm, která u mně na blogu probíhá. Giveaway najdete ZDE.


V řadě Atoderm mysleli na vše. Najdete v ní tělové krémy a balzámy, sprchové gely, mýdla, balzámy na rty, nebo krémy na obličej a ruce.

Atoderm Krém - Hydratační a výživný tělový krém na suchou až velmi suchou pokožku kojenců, dětí a dospělých
Řeknu vám, že po použití tohoto krému snad už nechci zkoušet žádný jiný. Krém díky svým bohatým obnovujícím aktivním složkám posiluje strukturu kožní bariéry, a tím potlačuje pronikání dráždivých prvků. Zadržuje vodu v horních vrstvách epidermis a zabraňuje tak jejímu odpařování. Pokožka je po použití krému hydratovaná, měkká a pružná. A proč jsem z krému tak nadšená? Po jeho použití jsem měla pocit, jako bych na sobě měla ještě jednu, lepší kůži. Připadala jsem si vážně jak v bavlnce a nemusím mluvit ani o tom, jak dobře se mi ten večer spalo. Krém se do pokožky báječně vstřebá, nezanechává jí nijak mastnou, pouze příjemnou a hebkou na dotek.  Palec nahoru si jistě zaslouží šikovné balení s pumpičkovým aplikátorem.


Atoderm Sprchový gel - tekutý čistící gel na suchou a citlivou pokožku celého těla pro děti i dospělé
Sprchový gel, který by uměl mé pokožce pomoct, je pro mě asi tou nejlepší alternativou. Používá se klasicky jako kdejaký jiný sprchový gel při každodenní hygieně na mokrou pokožku tváře i těla. Aby byla péče kompletní, po sprchování opět můžete nanést některé z krémů řady Atoderm. Gel pokožku jemně čistí, chrání, změkčuje, zklidňuje, zvláčňuje a předchází jejímu pnutí. Parfemace je jemná, hypoalergenní a příjemná. Gel na pokožce vytváří jemnou pěnu a po jeho použití je vaše kůže krásně jemná.


Sensibio H2O Odličovací micelární voda pro citlivou pleť
Tato voda sice není výrobkem z řady Atoderm, ale vzhledem k tomu, že je ideální pro citlivou pleť, se do tohoto článku hodí. Vyzkoušela jsem už hodně micelárních vod, ale s klidným svědomím mohu říct, že Bioderma to u mě vyhrála na plné čáře. Je vhodná nejen na odlíčení pleti, ale i očí a díky zklidňujícím složkám zabraňuje pocitu podrážděné pleti. Dobře se snáší, je hypoalergenní a bez parabenů.


Atoderm Créme lavante - Výživný ochranný čistící krém na suchou až velmi suchou pokožku
Tento výrobek se stal jedním z mých oblíbených především díky jeho snadné aplikaci, a to při sprchování. Stačí ho nanést na mokrou kůži, lehce napěnit a opláchnout. Krém pokožku jemně čistí, vyživuje, pomáhá obnovit hydrolipidický film, nedráždí oči a díky své svěží parfemaci a krémové textuře je na pokožce velmi příjemný.


Atoderm Nutritive - Výživný krém
Vzpomínáte, jak jsem tu pěla ódy na lehoučký podkladový krém od Nivey a říkala si, že už dlouho nebudu používat nic jiného? Omyl! Předčil ho tento výživný krém, který svým složením posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky, zlepšuje práh tolerance citlivé pleti a pleť se stává odolnější vůči vnějším vlivům. Řeknu vám, že jako podklad pod makeup posloužil krém skutečně excelentně.


Atoderm & Atoderm Lévres balzámy na rty
Jestli i vy patříte mezi ty, kteří mají v chladnějším ročním období suché a popraskané rty, právě jste byly zachráněni! Řada Atoderm totiž nabízí skvělé balzámy. Obnovuje, vyživuje a zjemňuje pokožku rtů. Oba balzámy jsou čiré, jeden můžete najít v klasické vysouvací tyčince a ten druhý je v malé tubičce. Na rtech jsou oba velmi příjemné rty vám vážně hezky zvláční a zjemní. Na zimu jsou to rozhodně jedny z must have produktů, které se vyplatí mít stále při sobě.



Za mě dávám této řadě plný počet bodů, protože na suchou a citlivou pokožku je vážně báječná (vyzkoušeno na vlastní kůži, doslova).

Vyzkoušely jste už některý z výrobků řady Atoderm? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Mam vyzivny krem, ale jeste jsem ho nezkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost mám pouze s micelárkou, zato tu nejlepší. A jinak, z řady Atoderm jsem dosud nic nezkoušela, ale moc by mně lákala, hlavně proto,že se suchou pokožkou teď doslova bojuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna jsem si říkala, že si musím do lékárny zajít pro nějaký mastný krém. Mám teď dost vysušenou pokožku, tak mrknu na ten Atoderm Nutritive.

    OdpovědětVymazat
  4. Bioderma je super značka a vyskúšala som zatiaľ je odličovaciu micelárnu vodu pre citlivú pleť a bola som spokojná :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  5. Atoderm jsem nevyzkoušela, ale nějaké ostatní produkty ano. Hezký článek!

    OdpovědětVymazat
  6. Musím konečně zkusit něco z této řady. Používám zatím jen micelární vodu Sensibio a na tu nedám dopustit. Pro mou citlivou pleť by tato řada mohla být to pravé.

    OdpovědětVymazat
  7. Uznavam, ze Atoderm krem mi take pomaha, nejdriv jsem ho koupila pro dceru, ale pak ho zacala pouzivat sama :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři