Astor Seduction Codes mascara

pátek, prosince 18, 2015

Ahoj krásky,
konkrétně na tuhle recenzi jsem se těšila hned z několika důvodů. Tím jedním bylo, že mě dlouho vyzkoušení řasenek od Astor lákalo a když se mi dostal balíček s touto řasenkou do rukou, byla jsem šťastná jako blecha. Další věcí, která mě hřála u srdce, bylo, že řasenka mi už při prvním použití vykouzlila krásné řasy. No a tou třešničkou na dortu bylo to, když mi řasy pochválila i zubařka, zatímco mě mučila na zubařském křesle a já se jí tam svíjela jak žížala (umrtvit mi nic nechtěla, ale tak hlavně že se jí líbily řasy :/ ).


Hlavním úkolem této řasenky je vytvořit perfektní objem, řasy od sebe oddělit a díky hedvábnému složení jí dodat šmrnc.

Řasenka nepatří mezi žhavé novinky. Na našem trhu ji můžete sehnat už něco málo přes rok . Jako vždy začnu obalem - ten se nese v kombinaci zlaté/žluté s černou (nesmrtelná kombinace) a díky mřížkované textuře, která je do řasenky vrytá, má celý dojem působit luxusně, což se výrobcům povedlo.


Teď by přišla ta chvíle, kdy bych se tu rozčilovala nad tím, že kartáček je silně obalený barvou, která vám řasy slepí k sobě, ovšem - u mně dobrý! Kartáček je ve svém středu mírně zúžený, což  mi nijak nevadí, protože se velmi podobá klasickému kartáčku, které u řasenek můžeme znát, takže já jsem opět spokojená, protože i tak s ním řasy hezky nalíčím.


Řasenka má snahu řasy hezky oddělit a nadzvednout. Na řasy se nelepí příliš materiálu a vypadají přirozeně, i když jsou nalíčené, což je super.


Já jsem se zlatou Seduction Codes vážně spokojená a jakmile skončím s testováním nové řasenky od Rimmel London, z této se stane na nějaký čas moje stálice při každodenním líčení.

Máte zkušenosti s touto řasenkou?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tohle je moje oblíbená řasenka. Vyhovuje mi ten kartáček. A vždy mi udělá krásné řasy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Páči sa mi kefka :) a vypadá, že by stála za kúpu :) aspoň pre mňa :) Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  3. Na rasach vypada vazne skvele.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři