Tipy na vánoční dárky od Dermacolu

sobota, listopadu 21, 2015

Ahoj krásky,
Vánoce tu budou co by dup. Už máte nějaké vánoční dárky, nebo se teprve na lov chystáte? Pokud jste se ještě do obchodů nevydaly, měla bych tu pro vás několik voňavých a zkrášlujících tipů od značky Dermacol.


Značka Dermacol nenechává nic náhodě a tak své vánoční překvapení představila už v září.

Ke mě se z jejich báječných balíčků dostaly hned dva, a to sada tělové kosmetiky z řady Aroma Rituals, jak jinak, než s vůní belgické čokolády a pomeranče. Tím druhým byla nádherná růžová taštička s flitry, ve které se ukrývá micelární voda z řady Elixir a objemová řasenka Magnum, kterou jsem moc chtěla vyzkoušet (protože každá řasenka od Dermacolu, kterou jsem doposud vyzkoušela, mi maximálně vyhovovala).


Myslím si, že tyto dárkové sady jsou vážně skvělým tipem na vánoční dárek a každá kamarádka, sestra, maminka nebo babička je jistě ocení. V tomto případě kromě různých pečujících či zkrášlovacích výrobků dostanete i krásnou taštičku, kde můžete ukrývat všechny vaše poklady.



Dermacol myslel při tvoření balíčků na všechny věkové kategorie a do jednotlivých balení zahrnul téměř vše z jejich širokého sortimentu. Jak se říká  - kdo je připraven, není překvapen, a přesně tohle platí u těchto vánočních balíčků.


Na obrázku můžete vidět přehled všech balíčků, které by měly být k dostání ve vašich drogeriích. V nabídce najdete voňavé výrobky z řady Aroma Rutuals, omlazující kosmetiku Hyaluron Therapy 3D, Gold Elicir, BT Cell, výrobky pro čistou pleť bez akné a v neposlední řadě i řasenky Devilash, Magnum, Mega Lashes nebo Volume Mania.

Tak co říkáte, vybraly byste si z balíčků ten "svůj", kterým byste někoho obdarovaly? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Určitě super tip. Já na vánoce taky kupuji takovéto balíčky nebo si jednoduše nakoupím různou kosmetiku ze které potom udělám hezké balíčky. Myslím si že je to praktické, vypadá to hezky a rozhodně to potěší.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty balicky jsou dobre. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Já si plánuju pořídit ten balíček Devilash :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Máte tam hodně zajímavé tipy. Mě letos to hlavní nakoupit ještě čeká, ale ještě vyčkávám, jestli se neobjeví nějaké slevové kódy a tak. Důležité je, že mám všechno už vymyšlené a mám představu, co pro každého chci. Manželka dostane nový telefon, to je už jasné a mám ho doma. A pak budu rozdávat spíše drobnosti. Nejsem na nějaké velké dary. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři