Rimmel London MATCH PERFECTION makeup + FIX & PROTECT podkladová báze - recenze

čtvrtek, listopadu 12, 2015

Ahoj krásky,
dáte mi jistě za pravdu, že každá z nás by se ráda pochlubila bezchybnou pletí bez větších viditelných nedokonalostí. Právě pro tyto potřeby přichází Rimmel London s inovovanými make-upy Match Perfection!


Vylepšený make-up Match Perfection má vaši pleť hydratovat, zdokonalit a chránit bez sebemenšího zatížení. Měl by vám zaručit dostatečné krytí, ovšem na druhou stranu má působit neviditelně a zajistit vám celý den svěže vypadající pleť. Obsahuje světlo odrážející jemný pudr, který opticky maskuje nedokonalosti a pleť rozjasní. 

Jako vždy začnu nejdříve obalem. Make-up se ukrývá v bytelné skleněné lahvičce s modrým víčkem, na kterém nechybí vyražená Rimmel korunka. Zářivý modrý potisk v kombinaci s růžovou působí stylově a podtrhují vylepšenou formuli make-upu společně se zdokonalujícími benefity. Pod víčkem je ukryt pumpičkový aplikátor, který je velmi praktický, protože díky němu z lahvičky dostanete přesné množství, které pro naši pleť právě potřebujete. 

Barevná paleta obsahuje hned šest odstínů, ze kterých můžete vybírat. K dostání jsou světlé odstíny pro úplné bledulky, ale na své si přijdou i ty z vás, které potřebují středně tmavé make-upy. Níže můžete vidět mé tři make-upy v různých odstínech. Nejlépe mi sedí odstín 200 Soft Beige, který je z těch tří nejtmavší. S odstínem 103 True Ivory vypadám jak strážce hrobky, ale odstín 100 Ivory už je pro mě nositelnější, i když je světlejší, což je zvláštní, protože bych čekala, že bleduli ze mě udělá nižší odstín a ne ten, co by měl být tmavší... 




Složením mi make-up velmi vyhovuje. Zanechává moji pleť opravdu velmi jemnou a hebkou. Řekla bych, že ji skutečně rozzáří/prozáří a vypadá s ním svěže. Ovšem pokud jde o krytí, velké zázraky nečekejte. Make-up vám pleť krásně barevně sjednotí a poradí si s menšími nedokonalostmi, jako jsou barevné skvrnky atd., ale pokud chcete zakrýt něco většího, budete už muset sáhnout po korektoru.  Mohu být jen vděčná za to, že momentálně nemusím na pleti nic maskovat a vystačím si se samotným makeupem. Po použití make-upy nevynechávám pudr, protože mi přijde, že se po make-upu víc lesknu, i když možná je to způsobeno těmi jemnými částečkami, které odráží světlo. 

Když už jsem nakousla ty nedokonalosti.. Pokud se s nějakými potýkáte, můžete pod make-up vyzkoušet vylepšenou podkladovou bázi Fix & Protect s ochranným faktorem SPF 25. Báze vám pleť připraví pod make-up, vylepší a chrání jí. Má krémovou konzistenci, možná o něco tekutější. Po zapracování do pleti se stává matnou a pleť krásně vyhladí. Dá se použít samostatně nebo jako základ pod make-up. 


Myslím si, že se vylepšení těchto make-upů skutečně povedlo a mohl by oslovit spoustu slečen především kvůli tomu, že ho najdete i ve světlejších variantách. 

Máte s make-upy Match Perfection zkušneosti? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Chtěla bych se zeptat, jestli jsi zkoušela u tu předchozí nevylepšenou verzi? Jestli je v nich nějaký rozdíl....

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tu předchozí verzi jsem, bohužel, nezkoušela :( samotnou mě to docela mrzí, protože srovnání by jistě přišlo vhod..

      Vymazat
  2. Tohle je můj best makeup!! Miluji ho i na focení... měla jsem ještě ty statší verze, které jsem už dopotřebovala. Koupila jsem si ten nejsvětlejší a uvidíme, zatím jsem ho neotevřela, jelikož z léta trošku barvy ještě mám, ale v zimě se na něj s radostí vrhnu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda tu starou verzi, novou jsem ještě nezkoušela, ale možná se kouknu po tom nejsvětlejším odstínu, teď na zimu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá skvelo, určite ho vyskušam,mala som tu staršiu verzi a bol to jeden z naj makeupov :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mam i tuto verzi i predeslou a obe dve verze jsou bozske! :) ja mam jeste svetly odstin nez je ten prvni.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, moc hezky psané :) Mám dotaz. Já teď používám Ivory 100, ale teď v létě jsem se hodně opálila (opaluji se rychle) a jsem v obliceji tmavší. Jaký bych měla použít odstín make-up (Match perfection)? Moc děkuji :) Zdenča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji :) Já jsem snědá celoročně a nejlépe mi sedl odstín 200, tak třeba by si s ním byla spokojená také :) Ty ostatní (alespoň ty, co tu mám na fotce) patří mezi ty světlejší a vhodné spíš pro bledulky ;)

      Vymazat
    2. Moc děkuji za odpověď :) Já na odstíny právě koukám a přemýšlím, který vybrat. Děkuji za tip, jdu na něj mrknout :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři