Prodloužení vlasů metodou CLIP IN

pátek, listopadu 20, 2015

Ahoj krásky,
není to moc dlouho, co jsem vám tu básnila o tom, že uvažuji o prodloužení vlasů. Netrvalo to dlouho a doma se mi hřály zbrusu nové clip in vlasy z webu www.clipinhair.cz.

Kdo chodí na můj blog pravidelně, nebo alespoň častěji, určitě bude vědět, že jsem si před několika týdny nechala střihnout mikádo. To by nebylo nic tak převratného, ale pro mě, jakožto pro člověka, který celý život nosil vlasy dlouhé až pod zadek, to byla radikální změna. Musím ovšem říct, že příjemná změna! V mikádu jsem se cítila šíleně dobře a i když jsem se na ně ze začátku příliš netvářila, nakonec jsem skončila u přesvědčení, že jsem vlasy měla ostříhat už dávno. Najednou byly silnější, zdravější a pro mě prostě šmrncovní.


Každopádně bych lhala, kdybych řekla, že se mi čas od času po těch dlouhých vlasech nezasteskne a právě toto byl první impulz, díky kterému jsem se rozhodla pro prodloužení. Ze všech těch možných metod, kterými se vlasy dají prodloužit, mi přišla clip in metoda jako ta nejrychlejší a nejsnadnější, co se aplikace týče. Nechtěla jsem v hlavě mít žádné trvalé spoje, které by mi ztěžovali každodenní péči o vlasy (nic proti těm, co vlasové pásky nebo keratin ve vlasech mají, ovšem to není nic pro mě..na druhou stranu věřím, že je to určitě i o zvyku atd.), a taky vím, že i když bych teď ráda pár centimetrů navíc, přijdou doby, kdy vlasy budu chtít o něco kratší, tudíž clip in byly jasná volba!



Asi je úplně zbytečné tu nějak detailně popisovat, co že to ty clip in příčesky vlastně jsou. Na webu clipinhair.cz zakoupíte úplně totožné clip in vlasy, jako kdekoliv jinde - vlasy našité na proužku různých šířek obohacené o několik připínacích sponek/clipů. Na samotných sponkách se mi nejvíc líbí to, že na sobě mají protiskluzový proužek, díky kterému vám sponka ve vlasech nebude sjíždět.

Při výběru délky mi ani tak nešlo o to, abych za sebou vlasy musela i zametat, ale spíš o to, abych je s příčesky zároveň trošku zahustila, takže jsem zvolila ty nejkratší vlasy, které jsou na webu k dostání a to jsou vlasy o délce 43cm. S výběrem odstínu jsem se trefila do černého! Povedlo se mi vybrat téměř identický odstín mých vlasů a na webu se skrývají pod č. 2 - Tmavě hnědá a konkrétně mám TUTO SADU. Nutno ještě říci, že se jedná o pravé lidské vlasy. Několik clip in příčesků jsem doma už měla, ovšem pokaždé se jednalo o umělé vlákno a když bych je měla srovnat s těmito, rozdíl nejen uvidíte, ale i ucítíte.



Já jsem za vlasy hrozně ráda! Kdykoliv se mi zlíbí mít ty své o pár centimetrů delší, sahám po clipech. Skvěle se mi osvědčily při kulmování. Dokonale moje vlasy zahustily, prodloužily a celkový dojem vypadal vážně fantasticky. To nejlepší bylo, že nikoho ani nenapadlo, že by se jednalo o nějaké příčesky, což je na tom všem vlastně to nejlepší :)


Na obrázku č. 1 můžete vidět moji aktuální délku vlasů. Pokud jde o barvu, ve vlasech mám momentálně asi 3 odstíny - u kořínku svoji hnědou, v délkách čokoládovou hnědou (u které doufám, že se brzy dostatečně vymyje a zesvětlá, i když přechod mezi odstíny je plynulý) a v konečkách jsou poslední zbytky odbarvených vlasů, které se chystám brzy zastřihnout.

Fotka č. 2 znázorňuje první krok při nasazování clip in vlasů. Já začínám v oblasti cca ve výšce uší. Vlasy si z každé strany oddělím a sepnu na hlavě skřipcem. Na vlasy, které zůstaly volně nasadím nejširší clip in příčesek. Vlasy po připnutí vidíte na fotce č. 3.

A takhle to chodí pořád dokola - spustíte sepnuté vlasy, opět oddělíte slabší vrstvu, která překryje již připnuté vlasy, zbytek sepnete, vezmete clip in příčesek, zacvaknete a tak dále a tak dále. Na obrázku č. 4 vidíte další vrstvu připnutých clip in vlasů. Připnula jsem druhé dva nejširší clip in pásky.

Když se vám podaří příčesky hezky nasadit, výsledek je k nerozeznání od normálu :)


Pokud by se někomu nechtělo číst, mám tu pro vás i video. ve kterém se prakticky dozvíte totéž, co v tomto článku. Pokud byste chtěli slyšet nakřápnutou a unavenou Angelinu, o kterou se pokouší nějaká zákeřná viróza, máte jedinečnou možnost :D :)


A co vy a různé metody prodlužování? Co máte vyzkoušeno, co vás láká a do čeho byste naopak nikdy nešly? Budu se těšit na vaše komentáře :)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mě se clip in líbí nejvíce, přesně jak říkáš je to jednoduché na aplikaci, dobře to vypadá a když se ti to zítra nebude líbit, jednoduše je sundáš. Pravé vlasy jsou každopádně o něčem jiném než ty syntetické, jak na pohled i na omak. Je lepší si přidat pár stovek, koupit si přírodní než koupit levné syntetické kdy na tobě každá druhá pozná že to nejsou tvoje vlasy. Já mám vlasy do pul zad, tak nad tím momentálně neuvažuji. Možná bych u sebe měla obavy s výběrem odstínu protože mám blond která vypadá trochu promelírovaně. Každopádně ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou pěkné.. já mám clip in vlasy asi troje a celkově tyhle příčesky mám ráda. Mám culíky i obmré vlasy.. Je to rychlé a pohodlné :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři