NAILS │Black with shimmer & Turquoise glitter│

pondělí, listopadu 16, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám další fotku nehtů, které momentálně nosím. S podzimem jsem začala víc nosit tmavší odstíny a řekla jsem si, že se tímto směrem budu orientovat i při výběru barviček pro nové doplnění. Původně jsem měla v plánu vyzkoušet nějakou vínovou s tělovou kombinací, protože vínová mě osobně k podzimu pasuje naprosto dokonale.


Jak ale můžete vidět, z vínové se nakonec vyklubala černá, která v sobě má spoustu drobného tyrkysového shimmeru. Aby nehty nebyly tak temné, ve stejné barvě shimmeru jsem si nechala udělat i prsteníčky, na které přišlo pár čárek, které mi paní nehtařka obohatila o černé a stříbrné kamínky.

S těžkým srdcem jsem se loučila s dlouhými nude nehty, které jsem měla před těmito. Při tomto doplňování jsem si nechala odpilovat poslední zbytky nalepených typů a nehty jsme o dost zkrátili. Na fotce tím pádem můžete vidět pogelované mé vlastní nehty.

Koncem listopadu mě čeká další doplnění a jelikož se na nehtíky před Vánocemi už nedostanu, nejspíš už "nahodím" nějakou vánoční barvu a tématiku.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ta tmavší barva je super, sama mám podobný odstín. Možná je na čase ho zase vytáhnout. Nelíbí se mi však ten prsteníček, ten už mi přijde zdobený až moc.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Nehty jsou pekne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři