Dlouhovláskou snadno a rychle

neděle, listopadu 01, 2015

Ahoj krásky,
jak jistě víte, není to moc dlouho, co jsem si nechala střihnout šmrncovní mikádo. Já, která celý život nosila dlouhé vlasy až pod zadek, mám najednou vlasy po ramena. I přes to musím říct, že se mi účes velmi líbí, cítím se v něm dobře a je to příjemná změna. Vše má ovšem své ale.


Jaké? To, že se mi čas od času po těch dlouhých vlasech zasteskne a proto jsem se rozhodla tuto situaci řešit. Dlouhou dobu jsem přemýšlela o nejvhodnějším způsobu prodloužení. Keratin jsem vyloučila poté, co jsem viděla několik fotek, na kterých byl stav vlasů po sundání jednotlivých pramínku. Tenké a vyškubané vlasy? Děkuji, nechci. Dále jsem přemýšlela nad vlasovými páskami, ovšem nějak si nedovedu představit tu každodenní péči s nalepenými spoji v hlavě. Na plné čáře tedy zvítězily clip-in vlasy.

Myslím si, že je zbytečné tu dlouze vypisovat, co že to clip-in vlasy jsou. Vybrala jsem si je z toho důvodu, že jejich aplikaci zvládnete hravě sami doma a vše je hotové během několika minut. Tím pádem můžu mít dlouhé vlasy kdykoliv budu chtít. Vybírat budu na této stránce www.clipinhair.cz.


Pokud jde o odstín, nejspíš zvolím takový, který je totožný s mými vlasy, takže by to mohl být tento tmavě hnědý odstín. O délce příčesku budu ještě zvažovat. Nemusím s vlasy za každou cenu vytírat zem, jen bych ráda pár centimetrů navíc a nechce se mi dlouhé měsíce čekat, než vlasy dorostou.

Pokud by jste také přemýšleli o prodloužení, na webu si jistě vyberete i vy! Můžete vybírat z metody clip in, kterou volím i já. Nechybí tu ovšem ani metoda již zmíněného keratinu, micro ring nebo vlasových pásků/TapeIN.

Vlasy mi přijdou vhod především proto, že se blíží plesová sezona a někdy se při tvoření různých účesů hodí mít na hlavě o nějaký ten vlásek navíc.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. ahoj ! mám vyzkoušené metody clip in a keratin. Keratinové spoje mám již 6 let a jsem maximálně spokojená ! ale mám šikovnou kadeřnici - neviditelné spoje, vlasy identické s mými, nikdo mi ani nikdy nevěřil, že mám prohuštěné vlasy :) jednou jsem zkoušela clip-in a za mne hrůza :( možná to bylo ale tím, že jsem to neuměla dobře přidělat. Každopádně keratin mi vyhovuje mnohem více. Mám ale kamarádku, která naopak nedá dopustit na clip-in :) každému vyhovuje něco jiného :) Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě souhlasím! Sto lidí = sto chutí, každému může vyhovovat něco jiného a určitě záleží i na dobré kadeřnici :) Pro mě jsou clip in přijatelnější z toho důvodu, protože vím, že občas budu chtít zpět kratší vlasy, někdy zase dlouhé za pomoci příčesků, takže tak ;) :) Děkuji za komentář! :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři