Rocklac na nehty od Enii-nails - recenze

sobota, října 24, 2015

Ahoj krásky,
po návštěvě veletrhu kosmetiky Interbeauty a nákupu těchto báječných Rocklaků, jsem se o své nadšení z nich chtěla podělit i s vámi. Jedná se totiž o přípravek, který můžete mít i vy doma a dělat si s ním novou manikúru kdykoliv se vám zalíbí (pokud jste tedy vlastníky uv lampy). Já jsem si je pořizovala do studia, protože ke mě nechodí jen zákaznice na gelovky, ale mnohé z nich mají krásné dlouhé a kvalitní svoje nehty, a tak mi jistě dáte za pravdu, že by byla škoda takové nehty ničit pilováním a gelem, nebo je stříhat. Právě Rocklac je skvělou alternativou, pokud jste i vy majitelky krásných nehtů a do umělých se vám jít nechce.


A co že to vůbec ten Rocklac je? Jedná se o revoluční a šetrný barevný lak na přírodní nehty, který je určen jak pro led tak i uv lampy. Nanáší se na manikúrou upravený a odmaštěný přírodní nehet ve dvou tenkých vrstvách. Je bez výpotku a nemusí se používat žádný nadlak, ani podkladová báze. Rocklac je pružný, umí se přizpůsobit, nepraská a nedělá odchlipy. Na nehtu vydrží bez poškození 10 - 14 dní, někomu i déle.

Aplikace 
Ta už snadnější snad být ani nemůže. Nemusíte být školená nehtařka, aby jste mohla Rocklack aplikovat, je to jednoduché!

1. U většiny nehtových postupů při aplikaci nějakého gelu je potřeba nehet lehce zdrsnit pilníkem a odmastit, aby vám materiál na nehet dobře přilnul. Tady postačí nehet pouze očistit tekutinou OFF, což je přípravek určený přímo pro Rocklac. Samozřejmě, pokud máte někde nehtovou kůžičku, zatlačte ji kopýtkem nebo pomerančovým dřívkem.

2. Na řadě je samotné lakování. Lak jsem nanesla v první tenké vrstvě a vytvrdila v uv lampě 30 sekund. 

3. Druhou vrstvu jsem nanesla také tenkou, ovšem nechala jsem ji vytvrdit 60 sekund. Laky nemají žádný výpotek, takže nebudou na dotek lepit, ale zanechají na nehtu krásný lesklý finish.

4. Hotovo! Tak jednoduché to je :)


Nutno ještě říct, že lak krásně kryje už v první vrstvě, ale pro skutečnou výraznou barvičku doporučuji dát vrstvy dvě přesně tak, jak je psáno v oficiálním postupu. Rocklac na nehtech drží velmi dobře, vaše nehty vám pod ním porostou a budou díky němu zpevněné, což je super!

Rocklac jsem vyzkoušela na svojí tetě a z výsledku jsem nadšená jak já, tak i ona! Uvažuji o tom, že brzy zbrousím své gelové nehty a budu používat jen Rocklac, protože už mi stačily dorůst mé přírodní nehty. K tomuto rozhodnutí mě přiměla i široká škála barevných odstínů, ve kterých můžete Rocklac sehnat. Já si na zkoušku vybrala jen tři odstíny, ale už teď vím, že jich budu potřebovat o moc víc! Na fotce vidíte Rocklac na přírodních nehtech a fotka je pořízená 5 dnů po aplikaci Rocklaku.


Za mě Rocklac získává plný počet bodů a věřím, že si získá i spoustu dalších slečen nebo zákaznic.

Odstranění Rocklacu je také velmi jednoduché. Stačí nanést na buničinu trochu OFF tekutiny, přiložit na nehet a zabalit do alobalu. Vše stačí nechat působit zhruba 10 minut a poté můžete alobal sundat. Zbytky stačí seškrábnout pomerančovým dřívkem.

Znáte Rocklac? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Na nehtech vypadá opravdu skvěle! Tyto laky znám, ale zkušenosti s nimi nemám..

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O Krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne nehty. Odstin je primo kouzelny. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadaj moc pěkně. Můžu se zeptat, jak dlouho se nechávaj vytvrdit v LED lampě?

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři