INTERBEAUTY PRAGUE 2015

neděle, října 18, 2015

Ahoj krásky,
dnešní článek bude trochu z jiného soudku, ovšem se bude tak či onak jednat o kosmetiku. Jak jste se tu už mohly dočíst, zařizuji si své vlastní nehtové studio. S vyřízením papírů a všeho potřebného bych měla být hotová cca koncem listopadu, takže doufám, že mi neuteče plesová sezona a zkrášlování maturantek na jejich plesy. 

Dnes tu pro vás ale mám pár fotek z letošního podzimního veletrhu kosmetiky Interbeauty. Zúčastňovala jsem se ho úplně poprvé ať už jako pouhá návštěvnice nebo nehtařka, která potřebuje chce doplnit a rozšířit svoji výbavičku o nějaké ty novinky. 

Široké škále barevných gelů od EBD jsem se prostě neubránila a nové Rock laky a Gel laky od Enii-nails se mnou taky odešly domů. Na některé z nových věcí vám tu vytvořím i recenzi, protože jsem z  nich vážně nadšená! Po prvním modelování akrylových nehtů (no, spíš během jejich tvoření) jsem si řekla, že akryl už nechci nikdy ani vidět. Nakonec jsem si ho ale koupila taky, protože moje první akrylové nehty (prý) dopadly na výbornou a co víc, slečny, co za mnou na nehtíky chodí, se po něm začaly i shánět. Dál jsem brala nějaké pomocné tekutiny, buničinu, báze, vrchní laky nebo i parafín do vaničky, která ve studiu prostě nesmí chybět!

Peněženka zaplakala, ale na druhou stranu můžu říct, že už mám vše potřebné a na nějaký čas je vystaráno. Co se mi na celém veletrhu líbilo asi ze všeho nejvíc (včetně stánku enii-nail a modeláže nehtů) byl i stánek Bomb Cosmetic, kde měly naprosto úžasné a voňavé věci do koupele. Samozřejmě, že se muselo vše řádně očichat a něco přivést i domů sestře, aby z toho mého výletu taky něco měla :) 

Na foťák jsem jednu chvíli úplně zapomněla, protože jsem lítala jak smyslů zbavená po celém veletrhu a hledala jsem, co by se mi ještě mohlo hodit a bez čeho bych ve studiu nemohla existovat, takže jsem udělala pár fotek až před tím, než jsme odjížděli. 

A jen taková informace na závěr - zřejmě se po novém roce konečně dostanu k tomu, udělat si rekvalifikační vizážistický kurz v Make Up Institute Prague, takže se moc těším

Mějte se krásně!
Vaše A.









You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jéé, jak ti závidím, že jsi tam byla! Už jsem si několikrát říkala, že tuto akci musím navštívit, ale mám to trochu z ruky. Každopádně na jaře to už snad vyjde :)

    Narozeninová giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja jsem tentokrat nesla a to jsem mela i volnasky. No nejak to zdravotne a organizacne nevyslo. Nevadi, stejne nic momentalne nepotrebuji. Kdybys pusobila v Praze, urcite bych prisla na nehty.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé mrzí mě, že jsem tentokrát nemohla dorazit :/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři