Rimmel London Magnif´Eyes mono oční stíny - recenze

čtvrtek, října 08, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám recenzi na nové mono oční stíny Magnif´Eyes od Rimmel London. 


Tyto inovované oční stíny s novým vylepšeným složením najdete v asymetrickém balení, které mi naprosto dokonale evokuje ženské křivky a působí velmi moderně. Díky průhlednému víčku máte perfektní přehled o jednotlivých odstínech. Nechybí ani stříbrné logo a pro Rimmel tak typická vlajka. 

Stíny jsou sametové, jemné a pudrové. S novým složením by se měla zlepšit jejich intenzita a také výdrž. Měly by být voděodolné a neslévat se na víčku do nevzhledných linek. Nová hebká textura by také měla zajistit snadnější aplikaci stínu na víčko, rovnoměrné nanesení a jednodušší stínování. 

K dostání je celkem 11 nových odstínů. V paletě jsou zastoupeny jak matné, perleťové tak i třpytivé odstíny, takže si mezi nimi ten "svůj" určitě vyberete. Ke mě se dostaly dva odstíny - modrý/tyrkysový 010 A-List ze zástupců perleťových a černý 014 Black Fender z řady matných stínů (i když mi připadají stejné, co se týče provedení).



Když jsem zkoušela stíny na ruce, byly vážně hezky pigmentované a na dotek velmi jemné. Na oko jsem před jejich nanesením ještě použila podkladovou bázi Exaggerate, také od Rimmel London. Stíny se nanášely bez nějakých obtíží. Čekala jsem, že díky pudrovému složení budou prášit, obzvlášť černý odstín, ale žádná hrůza se nekonala. Na oku mi stíny, alespoň ten modrý, přišel o trochu světlejší, než ho můžete vidět na ruce. Černému jsem trochu ubrala na intenzitě, aby se případně s líčením dalo vyjít i mezi lidi, i když nejsem velkým zastáncem modrých stínů (alespoň ne pro běžné nošení)

S těmito stíny chystám ještě jedno líčení, takže je uvidíte nafocené detailněji a tzv. přímo v akci :) Stíny mi byly poskytnuty k otestování, ovšem sama bych si vybrala nějaký jiný odstín, tedy alespoň místo toho modrého (darovanému koni na zuby nekoukej, Veroniko!). Přidávám ještě ukázku všech možných odstínů a mého favorita mezi nimi, kterým je fialový odstín 007 Groupie (na podzim jak dělaný).


K dostání jsou v drogeriích nebo na eshopu za od 99,- Kč.

Už jste s těmito stíny přišly do styku?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Pigmentace vypada velice dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné barvičky :-) Budu se taky muset po nějakém odstínu podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  3. S těmito mono stíny zkušenost nemám, ale vypadají moc hezky.. Asi si nějaké pořídím :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  4. Stíny jsou super, ale tyto barvičky by pro mě nebyly, jsem spíš teplý typ a asi bych si je moc neužila, ale Tobě budou moc slušet.
    zvu tě k mé narozeninové soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
  5. Jaaaj to ja nosim modrou bezne a rada. Krasne odstiny i ty ibaly supr. Mrknu po nich:)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři