NAILS │Nude & Peacock feather│

středa, října 07, 2015

Ahoj krásky,
po měsíci jsem tu opět s ukázkou mých aktuálních nehtů. Co se délky týče, bylo naplánováno maximální zkrácení, aby se mohly sundat zbytky nehtových tipů, které na nehtech ještě mám, ale mě se ta délka tak zalíbila, že jsem se rozhodla ji tak ještě měsíc nechat a razantní "řez" (s těžkým srdcem) udělat až příští měsíc.


O barevném provedení jsem měla jasno hned - jen tělová to může musí být! Mě ta barva prostě nikdy neomrzí. Můžete ji vzít naprosto ke všemu a ruka s ní vypadá přirozeně. Kdybych neměla gelovky, vím, že právě nude laky by zdobily moje nehty v tomto ročním období. Tělovou jsem chtěla doplnit o nějaký černý ornament nebo jiný klikyhák. Nakonec mi moje nejšikovnější paní nehtařka vytvořila krásné paví pírko (nemohla jsem si vybrat lépe!). S nehty jsem hrozně moc spokojená a délka mi vyhovuje naprosto maximálně, takže při pomyšlení, že nehty při další návštěvě budou o dost kratší, se mi na doplnění ani nechce :D

Ještě taková technická na závěr, pokud jste zaregistrovali bílý nápis na fotografii - byla jsem nucena k tomuto opatření dojít, protože jsem spoustu svých fotek, především z Instagramu, nacházela po různých inspiračních facebookových stránkách typu "To se mi líbí". Kdyby admini uváděli zdroj fotky, neměla bych s tím problém, ale takhle ne.. Z toho důvodu je momentálně i můj instagramový účet soukromý a fotky zde na blogu budu takto podepisovat. 

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Teda ty jsou nádherné, opravdu moc povedené :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera. Až budeš mít ten salon, tak k tobě přijdu :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná oka.
    Zvu tě na moji narozeninovou soutěž
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři