EOS balzám na rty s granátovým jablkem a malinami - recenze

středa, října 28, 2015

Ahoj krásky, 
dnes bych vám ráda představila svůj nový (jak by řekl můj tříletý bratránek) "mazač" na rty. Tím je báječný EOS balzám s  příchutí granátového jablka a malin


Přiznám se, že jsem dlouho nad těmito balzámy přemýšlela, tedy pokud jde o jejich koupi, protože internet nebo Instagram jimi byl jednu chvíli téměř zaplaven. Nikdy jsem s nimi nepřišla do styku, až teď, když jsem tohoto růžového/vínového fešáka našla v dárkové taštičce, kterou mi společně s ostatními dárky dala moje teta k narozeninám.

Jak už je patrné z názvu, můj balzám je obohacen o příchuť granátového jablka a malin. Teta mi nemohla vybrat lépe. Jsem s ním maximálně spokojená! A proč jsou vlastně tyto balzámy tak populární?

Balzámek je mi sympatický i díky svému neobvyklému tvaru připomínající drobné vajíčko.

Neobsahují parabeny ani vazelínu a měly by být z 95% organické a ze 100% přírodní. Mají v sobě antioxidanty, vitamín E, bambucké máslo a jojobový olej. Rty tak udržují krásně vláčné, měkké a hladké. Potěší vás jistě i ta skutečnost, že balzámy nejsou testovány na zvířatech.

Jelikož mám v tomto podzimním období rty poměrně suché tak u sebe mám balzám v jednom kuse a už teď vím, že u jednoho rozhodně nezůstanu.


Co vy a EOS balzámy? Máte? Chtěly byste? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Já jsem asi jediná, ale EOS balzám jsem ještě nezkoušela. Je to asi tím, že to na mě koukalo ze všech sociálních sítí, ale kombinace malin a granátového jablka musí být bezva :)

    OdpovědětVymazat
  2. EOSy mám dva, ale u tohohle by mě zrovna zajímalo, jak voní :)

    Sweater Weather Tag

    OdpovědětVymazat
  3. Chtela jsem vyzkouset, ale prestava me to lakat. Ctu na nej same negativni recenze.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. EOS jsem ještě nezkoušela, ale lákal by mě Coconut Milk. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle eos mám ale přijde mi to jako obyč balzám :) super blog :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři