Dermacol DEVILASH řasenka & MICRO BLACK tužka na oči - recenze

pátek, října 30, 2015

Ahoj krásky, 
dnes tu pro vás mám skvělý typ na jednu řasenku, kterou je nová Devilash od Dermacolu. Už jsem vám tu ukázala spoustu řasenek, se kterými jsem byla spokojená, ovšem z této jsem si doslova sedla na zadek. A proč? To se hned dozvíte :) 


Co mě zaujalo hned na první pohled bylo nápadité výrazně červené balení řasenky s ďábelským srdíčkem na obalu. Mnohé z vás by  také mohlo nalákat slíbení až dvojnásobného objemu, kterého můžete s touto řasenkou dosáhnout. 

Když se zaměřím na funkci řasenky, patří mezi ně rozčesání a vykreslení řas, již zmiňované zvětšení objemu, dodání hustoty a plnosti, a díky intenzivním pigmentům nechybí ani ďábelsky černé zvýraznění

Skoro pokaždé se rozčiluji, že kartáček u nových řasenek nabírá zbytečně moc barvy, která vám následně řasy slepí. U Devilash se tomu tak nestalo. Objemový kartáček nanesl přímo optimální množství barvy na mé řasy a udělal s nimi zázrak! Nádherně je od sebe oddělil, jednotlivě zvýraznil, prodloužil, natočil, nadzvedl (snad jsem na nic nezapomněla). 


Já jsem s ní maximálně spokojená a neváhala bych s její koupí ani chviličku. Za těch 249,- Kč skutečně stojí. Pro mě je to řasenka, které si všimne i mé okolí a nejednou už se mi stalo, že se mě pár lidí, hlavně tedy slečny, ptaly, co je to zač :)

Pro dramatičtější pohled můžete oko doplnit o černou linku na vaši waterline. Já momentálně používám tužku Micro Black také od Dermacolu. Sympatická mi je především svým skvělým zebřím designem, ale také tím, že je automatická a nemusí se nijak ořezávat. 


Máte s touto řasenkou zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Už jsem na ni několikrát koukala, ale zatím jsem si ji nekoupila. Ale dělá moc pěkné řasy a slyším na ni skoro všude chválu :)

    OdpovědětVymazat
  2. super tip:) mám ráda tekutou linku ve fixu od Dermacolu ve stejném designu, jako máš ty:) A ta řasenka... asi pro ni půjdu:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Uz jsem cetla plno skvelych recenzi na tuto rasenku, ze si ji snad i ja poridim. :) udela nadherne rasy.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Tu tužku od Dermacolu teď používám také :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři