Rimmel London SCANDALEYES XX-TREME řasenka - recenze

pátek, září 04, 2015

Ahoj krásky,
zjistila jsem, že mám ve své sbírce dekorativní kosmetiky poměrně dost řasenek, o kterých jsem vám zatím ještě neřekla, takže to hodlám napravit :)

Jako první se podíváme na řasenku z dílen Rimmel London - Scandaleyes XX-Treme.


Musím říct, že jsem na řasenky typu Scandaleyes slyšela jen samou chválu, především proto, že dokázaly vytvořit skutečně husté a dlouhé řasy zároveň, ovšem na vlastní kůži jsem je nezkoušela. Až teď. 

Tato řasenka slibuje úžasný objem, délku a oddělení řas bez žmolků a opomenuta nebude i ta nejmenší a nejtenčí řasa. O toto vše by se měl postarat inovovaný oboustranný kartáček, díky kterému rychle a snadno nalíčíte jak vrchní tak spodní řasy.  


Řasenka má červeno-oranžový obal s černým potiskem a nechybí ani vyobrazený typ kartáčku. Je provedena pouze v jednom odstínu a to 003 Extreme Black

S kartáčkem se manipuluje dobře. Krátké štětinky jsou ideální pro nalíčen spodních řas a ty delší bezvadně zachytí horní řasy. Co jsem tak trochu očekávala, bylo to, že řasenka bude řasy ze začátku hodně slepovat (zkrátka úděl úplně nových řasenek). Je to zřejmé ihned po vytažení kartáčku z tuby s barvou. Na kartáčku je barvy poměrně hodně a pokud přes řasy budete kartáčkem jezdit víckrát, docílíte nehezky slepených řas. Fotka po je pořízena pouze po třech přejetí kartáčkem po řasách. 


I přes to hodlám řasenku používat, protože mi řasy hezky prodlouží a nadzvedne a věřím, že jakmile trošičku vyschne, nebudu se bez ní moci obejít. 

Řasenka Scandaleyes je k dostání v drogeriích nebo na eshopu Rimmel London a to od 149,-

Máte zkušenosti s řasenkami Scandaleyes?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Zrovna jsem si koupila Scandal od Rimmelu a je to to nej, co jsem kdy měla! Občas to navrstvím tak třikrát a jsem spokojena. (: Super fotky!

    Happy Weekend!
    With love, Suzy ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři