Paletka korektorů z Aliexpress.com

úterý, září 08, 2015

Ahoj krásky,
konečně jsem se dostala k recenzi této paletky korektorů, kterou jsem kupovala na Aliexpress a která se mi tu doma "válí" poměrně dlouho. 

Při projíždění na Ali jsem na ni narážela poměrně často a ta skutečnost, že bych měla celou barevnou škálu korektorů hezky v jedné paletce, se mi moc líbila, takže k jejímu zakoupení jsem se nemusela dvakrát přemlouvat. Úplně přesně vám asi nepovím, za kolik jsem ji sehnala, ovšem za víc jak 80,- to rozhodně nebylo. 


První překvapení pro mě nastalo v momentě, když mi balíček s paletkou dorazil domů. Paletka má asi tak velikost mojí dlaně s nataženými prsty. Čekala jsem, že bude stejně velká, jako jsou například paletky s očními stíny, které mám doma, ale že je menší mi vůbec nevadí. 

V černém plastu je zasazeno 15 kalíšků s různobarevnými korektory. Vzhledem k tomu, že nabídka odstínů je široká, by si z ní každá slečna měla najít ten svůj, který by jejímu tónu pleti seděl nejlépe. Nechybí ani rozjasňovač, zelený korektor na zakrytí začervenalých míst či žilek a nebo žlutý korektor pro sjednocení drobných flíčků. Jak je zřejmé z fotek, některé odstíny by ocenily především černošky, ale ty tmavší barvy se dají použít například na vykonturování tváře. 


Z čeho jsem si sedla na zadek, je pigmentace. Upřímně jsem si při objednávání myslela, že kupuji jistého zajíce v pytli, který mi tu po otestování bude jen tak ležet a čekat na to, než se proletí do koše. Z paletky se k mému překvapení stal můj každodenní pomocník (hlavně ve snaže zamaskovat kruhy pod očima). Korektory jsou máslovité konzistence, no, možná že o trochu tužší. Každopádně na pleti jsou skvělé! Nijak nemastí, ani nevysušují a co mě překvapilo, bylo i to, že vydrží! No podívejte se sami :) 


Přišly jste do styku s toto paletkou? Co vy a korektory?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Tak to vypadá na dokonalou paletku korektorů! ♡

    OdpovědětVymazat
  2. Tééda, pigmentace mě hodně překvapila. Do styku jsem s paletkou nepřišla, ale od jednoho youtubera jsem na ní slyšela chválu :) Budu ráda, když se mrkneš na blog na moje nákupy z eBay. Avšak v mém nákupním seznamu je spíše oblečení a doplňky, ale třeba se tam příště objeví i paletka s korektory. :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  3. Vidis, zrovna dnes jsem si ji objednala😂! Tak uz se tesim!

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka je super.. :-) já ji mám a jsem z ní nadšená :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/foto-navod-nude-denni-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  5. No tak to koukam, nadherna pigmentace.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ta paletka vypadá skvěle! Taky se po ní zkusím podívat, protože ta pigmentace za tu cenu je fakt libová :)

    http://www.meetmylovelyworld.com

    OdpovědětVymazat
  7. Taky ji doma mám a je vážně skvělá.

    OdpovědětVymazat
  8. Dost dlouho jsem se rozhodovala, zda si tuto paletku z Aliexpressu objednat. Nakonec jsem se rozhodla, že ano, protože mám problémy s kruhy pod očima a začervenalých míst. Myslím, že s ní budu spokojená. :) Také udělám recenzi na můj blog. Vypadá skvěle! www.michaelacheetah.blog.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři