│MAKEUP REVOLUTION│paletka očních stínů Mermaids Forever, rtěnka Iconic Pro a mono oční stíny

pondělí, září 14, 2015

Ahoj krásky,
díky spolupráci se značkou Makeup Revolution vám dnes v tomto článku mohu ukázat některé z jejich žhavých novinek !


Přiznám se, že jsem v Rossmannu okolo stojanu s věcmi od MR chodila už velmi dlouho, ale nikdy jsem na vlastní kůži nic nevyzkoušela. Jakmile budu mít v nejbližší době cestu do drogerie, rozhodně se mnou domů odejde jejich báječná ikonická paletka očních stínů (jak kdybych jich měla málo), kterou jsem dala své mámě společně se štětci k narozeninám a prostě ji musím mít sama pro sebe taky (Ona se o ni totiž odmítá podělit :D)

MERMAIDS FOREVER paletka 32 očních stínů
Tuto paletku mi seslalo snad samo nebe! Jsou v ní přesně ty odstíny, které bych použila na líčení vhodné pro běžný den a zároveň odstíny, kterými se dá udělat báječné barevné a výrazné líčení. 

Paletka se nese v duchu mořských víl, ať už jde o samotný název nebo barevné odstíny a rozhodně se na jedno líčení v tomto směru můžete těšit. Je zabalená v krásném lesklém tyrkysovém obalu a na své zadní straně můžete vidět přehled všech stínů ukrytých uvnitř. Po jeho rozbalení vám do rukou vklouzne krásná lesklá paletka se zlatým potiskem. 

Opět otvíráme - vidíme velké zrcátko a třicet dva nádherných stínů. Každý stín má své jméno a většina je právě spojená s mořem. Důkazem jsou toho např. Sea, Waves, Splash, Turtle nebo přímo Mermaids. 

Odstíny jsou vážně báječné! Všechny v sobě mají poměrně velké množství shimmeru a dokonce i ty, o kterých jsem si myslela, že budou pouze matné. To mi ale nijak nevadí, právě naopak. Jsou to přesně stíny, po kterých bych v obchodě sáhla. Nafotila jsem pro vás všechny odstíny pro představu ohledně pigmentace. Ty světlé trošičku pokulhávají a nejsou příliš výrazné, každopádně se skvěle hodí opravdu pro hodně nenápadné líčení nebo jen na lehké prosvětlení víčka. Skvěle jsou na tom ty "divočejší" barvičky. 

Stíny doporučuji nanášet na nějakou podkladovou bázi. Barevně ještě více vyniknou a jsou vážně nádherné! Vyzkoušela jsem pro vás několik různých podkladů a právě báze se osvědčila nejlépe (zvláštní, dávala jsem všechny naděje do bílé kajalové tužky, na kterou nedám dopustit). 










Rtěnka Iconic Pro v odstínu Liberty Matte
Při vybírání dalšího produktu na otestování jsem měla jasno - bude to rtěnka. Jenže která? Na výběr bylo z tolika báječných odstínů, že mi rozhodování zabralo poměrně dost času. Nakonec jsem si ale řekla, že si vyberu odstín, který doma v mé sbírce rtěnek ještě chybí a přesně takovým byl fialový odstín Liberty Matte rtěnky Iconic Pro.

Rtěnka není úplně krémová, ovšem bezvadně se nanáší, krásně kryje a rty vám nevysuší. Až při obdržení balíčku mi nějak blesklo hlavou, kam s takovou barvičkou vyrazit nebo jak ji vůbec nosit. Pro denní líčení je až příliš výrazná (alespoň na mě), takže kdybych ji měla "nahodit", tak určitě při některé z večerních příležitostí. Na poslední fotografii věnované této rtěnce můžete vidět i líčení, na které chystám video tutoriál. Budu ráda, když mi napíšete, jak by jste tuto rtěnku kombinovaly vy.





Mono oční stín v odstínu Finally
Do balíčku jsem si ještě nechala přihodit tento mono oční stín ve světlém odstínu Finally. Přesně takový stín mi totiž chyběl, když jsem chtěla něčím prosvětlit oční víčko (např. pod linku atd), takže jsem to s výběrem měla o dost jednodušší, než tomu bylo u rtěnky. Stín je hrozně fajn, na víčku pěkně drží a díky spoustě shimmeru ho báječně projasní. Líbila by se mi i matte varianta, protože ne vždycky mi třpytky přijdou vhod, ale i tak jsem s ním moc spokojená. Na výběr je z 46 odstínů, takže pokud nejste zastáncem paletek a máte oblíbený pouze jeden jediný stín, bez kterého by jste nemohly existovat, věřím, že ho určitě najdete i v této nabídce KLIK.



Tím to článkem bych chtěla ještě jednou poděkovat značce Makeup Revolution za zaslané produkty a už teď mohu říct, že toto nebyly rozhodně první ani poslední věcičky, na které jsem právě od MR měla zálusk a moje sbírka dekorativky se o několik kousků do budoucna určitě rozšíří!

Máte některé produkty od Makeup Revolution doma? Jste spokojeni? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Ta paletka je nádherná :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta rtenka je na tobe dokonala! Ne, vlastne ty jsi dokonala! Nadherne! Paletka je moc hezka.

    OdpovědětVymazat
  3. waaau, tak tá tretia fotka odspodu, kde si...palec hore! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka je nádherná ale asi bych v ní ven na ulici nevyšla. Stíny nevypadají zle ale pigmentace teda žádná sláva. Mám tvářenku, tužku na oči a rozhodně tím nekončím.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři