HELLO SEPTEMBER

úterý, září 01, 2015

Ahoj krásky,
přijde mi to jako včera, co se všichni (především školáci) radovali z toho, že začínají prázdniny a podívejte se, máme tu září a s ním nový školní rok. Ten platí i pro mě. Letos mě čeká poslední ročník studia a já doufám, že pro mě bude úspěšný, složím zkoušky a budu tak mít za sebou další kapitolu. 


Tento měsíc pro mě vypadá velmi slibně, ale nebudu předbíhat a nechám se překvapit, co mi přinese. Musím říct, že zhruba od poloviny srpna je mi dobře, jak snad ještě nikdy. Momentálně totiž zažívám to období, kdy mi vše vychází tak, jak bych chtěla, daří se mi ve více sférách a tak se vám hned líp žije (takže teď jen čekám, kdy se začne vše sypat a já budu dřít hubou o zem, ale snad se mi to na chvíli vyhne). Během srpna se mi podařilo navázat několik spoluprací a asi nejvíc jsem vděčná za tu se značkou Makeup Revolution, která mi poskytla k recenzi a otestování několik svých kosmetických novinek, za které ještě jednou moc děkuji a vy se na ně budete moci těšit někdy v průběhu září.

Další, alespoň pro mě, významnou událostí bylo pořízení nové zrcadlovky. Věřím, že díky ní můj blog/fotky získá/získají zas o něco vyšší level a bude se na co dívat. Mezi další výhodu patří určitě i to, že se mi tak naskytla možnost točit videa a díky mé nové spolupráci (brzy vám o ni napíšu) to bude i moje půlroční povinnost. Svoji premiéru už mám za sebou, každopádně ráda bych vše zlepšovala, vychytala nejrůznější mouchy a  zkrátka tomu dala nějakou úroveň.

Září hodlám prožít ve stylu >> DON´T DREAM YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAMS <<. Nejradši bych vám to tu všechno vypsala a skákala radostí tři metry vysoko, ale nechci nic zakřiknout, takže si klasicky počkám a za měsíc přesně v tomto samém postu, kdy ovšem budu vítat říjen, se už rozhodně dozvíte víc :)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Tve nadseni se mi tak libi. I kdyz jsem pozitivni, tak bych potrebovala nakopnout. Tak nejak nestiham a nezazivam pohodu. Chci prazdniny a hlavne jeste jeden detsky tabor zpet.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři