Dermacol MEGA LASHES Waterproof řasenka - recenze

čtvrtek, září 10, 2015

Ahoj krásky, 
dneska se podíváme na jednu z dalších mých řasenek, které se mi doma válí úplně nové a čekají, až na ně konečně přijde řada. Dnes bude řeč o řasence od Dermacolu Mega Lashes ve voděodolné verzi. Tuhle řasenku mám doma hned dvakrát a vůbec mi to nevadí, protože jsem se do ní po několika použitích naprosto zamilovala!


V popisu práce této řasenky je hlavně dodat řasám objem doplněn o panoramatický efekt, vykreslit je a rozčesat. Voděodolná textura má perfektně přilnout k řasám, postarat se tak o dlouhotrvající nalíčení řas a to vše bez slepování nebo žmolků.

Vzhled této řasenky je téměř stejný, jako její "normální" sestry Mega Lashes, která ovšem není voděodolná. Zlaté balení s modrým potiskem se mi velmi líbí. Po zkoumání z minulosti mohu s klidným svědomím říct, že font nápisu Mega Lashes je ošoupaný schválně, nikoliv ze špatného zacházení s výrobky v drogerii (ještě že tak).

Přijde mi, že čím obyčejnější kartáček řasenka má, tím lepší službu vám na řasách vytvoří. Stejně je tomu u této řasenky. S klasickým kartáčkem, který je na svém konci zúžený, se dobře dostanete i na ty nejmenší řasy a  celkově vám je hezky rozčeše, nabarví a oddělí.

A teď asi to nejdůležitější - voděodolnost. Řeknu vám, že za tu dobu, co se líčím, už jsem do styku s nějakými řasenkami přišla (mluvíme o těch voděodolných), ale toto, to je prostě TOP řasenka! Vystavila jsem jí sprše, bazénu, dešti i slzám (naštěstí jen těm od smíchu) a ona se ani nehnula.




Ztroskotal na ni i můj běžně používaný odličovač z DM - Balea. Přejížděla jsem s ním po oku jak zběsilá a řasenka pořád držela jak přibitá. Ti, kdo chystají blogerkám balíčky k testování, asi moc dobře věděli, proč do něj přibalit i tento parádní dvoufázový odličovač očí s výtažkem z chrpy. S řasenkou si poradil jako nic a okolí oka zanechal hezky jemné a naolejované :D I když možná, že až příliš, protože po odlíčení většinou okolí očí dočistím ještě micelární vodou, aby nebylo mastné až moc. Jinak mu nemohu nic vytknout a určitě nahradí mého předchozího odličujícího modráska. 


Máte s touto řasenkou zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. S touto rasenkou zkusenosti nemam, ale vypada skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenka vypadá super, dokonce jsem videla nejake video s Gabrielou Soukalovou, kde představovala své oblíbené výrobky od Dermacolu a taky ji chválila, že drží jak přibitá a to ji Gábča vystavuje fakt extrémním podmínkám. V létě do ní určitě půjdu ;-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři