No to víte, rekonstrukce!

neděle, srpna 30, 2015

Ahoj krásky,
hned na začátek vám chci popřát krásný konec víkendu. Ten můj se nese ve znamení rekonstrukce. Ta se ovšem nebude týkat blogu, ale našeho pokoje. Se sestrou jsme se rozhodly, že mu dáme nový kabátek! Oběma se nám líbí ten čistý a světlý vzhled pokojů, kterých je plný Instagram i internet, takže jsme se shodly poměrně rychle. Z růžové se během víkendu stala sněhově bílá (máma už se na to týden psychicky připrovala, protože se obávala, aby šla růžová dobře přetřít. No, ještě že máme známou v obchodě s barvami - kdyby náhodou :D).


Hlavním úkolem bylo vymalovat, další věci už budou mnohem příjemnější. Vyhlédla jsem si nový bílý stůl, několik bílých polic, světlé závěsy, nástěnné zrcadlo a také svítící klubíčka na postel. Do Ikee se chystám pro nádhernou bílou kožešinu, na které se určitě skvěle bude vyjímat kdejaký nový kosmetický produkt, na který budu chystat recenze atd. Přemýšleli jsme i o nakreslení nějakého motta na zeď, na to bych si přizvala kamaráda tatéra, ale ještě uvidím.

Už se těším na finální výsledek! Mít tu o něco víc prostoru, pořídila bych si i kosmetický stolek na všechny moje zbytečnosti nezbytnosti.

Mějte se krásně a v pondělí ahoj!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. No to je nádhera, tenhle styl se mi také líbí :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. už je trapný, jak má úplně každý tenhle styl pokojů, jak každý nakupuje úplně ten samý nábytek a jak každý fotí produkty na bílé kožešině.. kde je originalita? bože bože

    OdpovědětVymazat
  3. Nááádhernýý!!!!

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři