Dermacol LOVE LIPS balzámy na rty - recenze

pondělí, srpna 24, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám roztomilé a voňavé balzámky od Dermacolu. 

Mnohé z vás už tuto vlnu Love Lips mohly zaznamenat. Na pohled jsou téměř identické od svých předchůdců, jen s tím rozdílem, že u těchto není vršek balzámu tvarován do srdíčka, což je možná i dobře, protože právě s těmi předešlými se mi hůř při aplikaci na rtech manipulovalo. 


Abych ale nepředbíhala... Balzámy obsahují bambucké máslo a vitamín E, takže vaše rty budou skvěle regenerovány a díky SPF 15 i chráněny před UV zářením.

Balení těchto balzámků je velmi roztomilé, až přeslazené, řekla bych. Provedením mi připomínají balzámky z mého dětství, které byly součástí takových těch kosmetických sad pro malé parádnice, které obsahovaly oční stíny, rtěnky, tvářenku a nechyběl ani štěteček, který svým provedením byl blíž holící štětce. I tak se mi zdá ale průhledný obal docela křehký a jen čekám, kdy se mi podaří ho v kabelce (nebo kdekoliv jinde) nějak prasknout. Co ovšem zaslouží uznání je to, že tentokrát je samotný balzám v balení poměrně pevně usazen. Předchozí srdíčkové varianty se kývaly ze strany na stranu.


Na výběr máte ze čtyř barevných a voňavých variant. Ke mě se dostala přeslazená růžová žvýkačka (Bubble Gum), kterou když ucítím, tak si pokaždé vybavím jednu medicínu, kterou do mě cpali "za mlada", když jsem byla jednu dobu stále na hromadě. Tmavší provedení ukrývá vůni hroznů (Grape). Zbylé dva balzámy najdete s vůní bavlníkového květu nebo s vůní broskve.

Jak už je zřejmé z názvu, jedná se o balzámy, takže pokud očekáváte nějakou super pigmentaci, nejspíš vás zklamu. Balzámy dodají vašim rtům jemný barevný nádech, ale chtít po nich, aby zastaly úlohu nějaké rtěnky, by bylo příliš. Pokud vám ovšem slabší tónování stačí, pak by vám tyto balzámy mohly vyhovovat :)



Máte s těmito balzámy zkušenost?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Na mě tyhle balzámy působí tak nějak divně, takže je nejspíš zkoušet nebudu, ale docela mám ráda originál - Baby lips :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Me takove balzamy nijak nenadchly ani baby lips, nevim no.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Bubble gum mám taky a jak jsem si na ni zvykla, tak je super :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám s nimi zkušenost a ani mě v drogerce moc nezaujaly vůní :)

    Unboxing | Parfums.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ten odstín grape vypadá parádně! bohužel po zkušeností s BabyLipsem nevím, jestli bych riskovala tyhle:/ už od těch podobných verzí mám odstup:(
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři