Bojuješ s akné? Vyzkoušej ACNE INVISIBLE! + GIVEAWAY o dva sety

čtvrtek, srpna 20, 2015

Ahoj krásky,
dnešní článek uvítají především ty z vás, které stále (nebo sem tam) trápí nějaký ten nevzhledný pupínek na obličeji. Dostala jsem možnost pro vás vyzkoušet a otestovat tuto skvělou sadu Acne Invisible, která napomáhá rychlejšímu hojení akné a o kterou si budete moci zasoutěžit a to hned o dvě balení!


Jak už jsem se zmínila, Acne Invisible výrazně urychluje hojení, absorbuje hnis a další látky z pokožky, bojuje proti jizvám, které po akné mohou vzniknout, unikátní technologie brání průniku bakterií a nečistot k pokožce, je možné ji aplikovat přes den i noc, nevysušuje a je vhodná pro všechny typy pleti.

Toto balení obsahuje tři rychlé kroky ke krásné pleti bez akné. Konkrétně v setu najdeš černou tubu HA gelu (gel kyseliny hyaluronové), balení plošné nanovlákenné péče a bílou tubu se zneviditelňujícím krémem.



Musím říct, že po rozbalení balíčku jsem docela koukala, protože tato technologie mi byla doposud cizí, ovšem díky přiloženému a přehlednému návodu k použití vše dobře dopadlo. Aplikace je velmi snadná a jednoduchá.

Už delší dobu se mi akné vyhýbá, za co jsem velmi ráda, ovšem jak kdyby to někdo tušil, že mám dělat recenzi právě na tento výrobek a tak mi nadělil jeden pupínek na bradě (ne, děkovat vážně nehodlám :D). Mohla jsem se tedy pustit do testování a pozorovat, jaký bude mít Acne Invisible účinek.

Před samotnou aplikací je třeba pleť vyčistit od možných nečistot s podobě zbytků makeupu nebo jen kožního mazu. Poté na postižené místo naneseme tenkou vrstvu HA gelu v černé tubě.

Na řadu přichází bílá nanovlákna. Podle toho, jak je tvé postižené místo velké, si vyber plošnou péči. Mě stačilo malé kolečko, které jsem bílou stranou na dvě až tři sekundy přitiskla na místo, kde už byl natřený gel. Plocha se otiskne a pokud bude z části bílá, znovu na ni nanes trochu HA gelu.

Jako poslední se nanáší zneviditelňující krém z bílé tuby, který efekt neviditelnosti prodlouží. Pokud uvidíte, že místo začíná bělat, můžeš na ně opět nanést trochu krému.


Musím říct, že pupínek zmizel až podezřele rychle a už při aplikaci gelu jsem cítila, že se něco děje. Pokud vás tato technologie zaujala a rády byste ji vyzkoušeli, stačí splnit pár podmínek mojí soutěže a jedno ze dvou balení může být právě vaše! A co stačí udělat?

1. Být mým pravidelným čtenářem
2. Dát LAJK facebookové stránce Acne Invisible - ZDE
3. Napiš důvod, proč by si právě ty měla/chtěla vyzkoušet Acne Invisible


Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

12 komentářů

  1. vyzerá to veľmi dobre... :)
    a prečo ja? noo, lebo občas mám pocit, že moja pleť je ešte stále v puberte, aj keď už dávno nemám -násť... :D

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  2. gfc bloglovin Barbora Perháčová
    fb Barborka Perháčová
    sledujem aj instagram
    Barborqaaa1@azet.sk
    chcela by som to vyskúšať lebo mám 24 rokov a za posledné 3 mesiace som ako v druhej puberte a neviem prečo :/ a mám mäkku pleť a ostávajú mi jazvy a rozšírené póry

    OdpovědětVymazat
  3. GFC: Elysia
    FB: Katka Krchová
    colourfulelysia@gmail.com

    Už od rané puberty mám problémy s akné, které mě bohužel neopustily dodnes. Zároveň ráda zkouším nové věci - tohle mi přijde jako super nápad a chtěla bych na vlastní kůži vyzkoušela, zda produkt opravdu funguje. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. GFC Caroline
    Fb Kajuš Zámečníková
    Tohle bych měla vyzkoušet z toho důvodu, že už nějaký ten rok trpím na akné a sem tam se mi udělá nějaký pupínek ,který nechce ne a ne zmizet a otravuje mě třeba klidně i 14 dní,což je dost nepříjmné :/ takže bych tohle moc ráda vyzkoušela :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Nikola Guzmicka
    FB Nikolka Guzmická
    Rada by som to skusula nakolko mam 24 rokov a este stale sa mi niekedy tvoria velke bolave vyrazky. Nic ucinne som zatial na to nenasla tak mozno toto by pomohlo mojmu trapeniu :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  6. To je super věcička!

    ♥ HAPPY THURSDAY! ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  7. GFC a FB: Žaneta Korbelová
    Tenhle způsob boje proti akné bych ráda vyzkoušela. V poslední době se akné nemůžu zbavit a to ani za použití Acnecoloru a tyčinky od Ryoru.
    zk.nhkladruby(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduju, lajk dán. Co se týče motivace, neboli důvodu, je stejný, jako u ostatních- trochu akné. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Chtěla bych Acne Invisible vyzkoušet, protože bych ráda vysadila antikoncepci a je mi jasné, když už teď mě sem tam pupínek potrápí, pak to bude ještě horší.
    Sleduji jako Runa Ars, na FB lajk jako Michaela Anderlová. :)
    runa.ars@gmail.com
    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  10. GFC a FB: Tess Šmajsová
    teria@hotmail.cz
    Ráda bych Acne Invisible vyzkoušela, je mi 14 let a pupínků jsem měla minimum. Jenom sem tam se mi nějaký ten velký zarudlý objevil, nebo jsem si při podrobném zkoumání obličeje všimla menšího sněmu na čele :D Teď v létě mi sluníčko vytáhlo na povrch všechno co se dalo a i díky hormonům to není žádná sláva. Přetrvává to už pár měsíců a jsou to takové velké shluky, je to zarudlé a takové divně napuchlé..V teplém počasí se nerada maluji a pohled do zrcadla mi ubere sebevědomí :( Ráda bych se vrátila do školy opět celkem pěkná..

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, děkuji za doporučení a pěkný článek. S mírnějším akné bojuji a ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s nějakými čistícími oleji, například v tomto článku: http://www.originalatok.cz/akne/ jsou velmi doporučované hned po návštěvě dermatologa a na toho můj problém tak vážný nění. Děkuji a přeji pěkný den :) Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkný večer Lucko :) Musím říct, že z žádným z olejů, které jsou zmiňované v článku, zkušenost nemám. Sama momentálně s akné bojuji, ale naštěstí znám jeho příčinu - v posledních dnech se nestravuji zrovna ukázkově, buď splácám páté přes deváté nebo vydržím celý den nejíst. Za své může jistě i stres ze zkoušek, které mě tento týden čekají, Každopádně - mě na akné hodně pomohly přípravky od Biodermy řady Sébium, tak zkuste mrknout ;)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři