BACK TO SCHOOL makeup tutorial

neděle, srpna 23, 2015

Ahoj krásky,
s pořízením nové techniky jsem se rozhodla, že zkusím natočit své úplně první video a zároveň i první tutoriál. Nový školní rok se kvapem blíží, takže jaké jiné téma zvolit, než Back to School?!


Jsem v této vlogosféře úplným nováčkem, s videi jsem doposud neměla žádnou zkušenost a sama moc dobře vidím jisté chyby, kterých se chci do příště vyvarovat, tak se mnou prosím mějte slitování a nějakou trpělivost. Nedalo mi to a musela jsem si na kus papíru sepsat jisté body, mezi které patří třeba pořídit si nějakou houbičku na zapracování korektoru, abych si nehtama nevypíchla oči :D a nebo se víc vyspat, protože mi pouhé dvě hodiny spánku očividně nestačí. Jak jsem psala, mám za sebou premiéru, tak snad to příště už  bude jen a jen lepší a možná, že mě uslyšíte i mluvit :D :)

Pokud jde o samotné líčení - nikdy jsem na líčení do školy nepoužila nic jiného, než makeup nebo BB cream, řasenku, balzám na rty a výjimečně linky. Toto líčení by nemělo být příliš výrazné, spíše přirozené, i když na druhou stranu, aby šlo vše ve videu hezky vidět, tak jsem trošku přidala na intenzitě. Celkové líčení bylo hotové pod deset minut, takže by vám ráno moc času nezabralo :) Níže si můžete přečíst seznam všech použitých produktů a podívat se na samotné video.

Pleť - Rimmel London BB cream Radiance (Medium), korektor z paletky korektorů pořízenou na Aliexpress (recenzi teprve chystám), pudr Avon (odstín 02), tvářenka Max Factor, Dermacol bronzující paletka (na videu chybí)

Oči - paletka očních stínů MUA Undressed , řasenka Dermacol Mega Lashes, set pro úpravu obočí Rimmel London Brown This Way

Rty - Rimmel London rtěnka by Kate z Nude kolekce (odstín 45)


Přeji krásný zbytek dne!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Ty jsi dobrá, že si do videa šla! A máš strašně pěkný obličej, musíš být fotogenická!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, moc děkuji :) Je fakt, že odvahu jsem sbírala hodně dlouho a ještě déle jsem váhala, jestli zveřejnit či ne :D :) Ale co už... Teď už jen vychytávat mouchy :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Ne?? Tak to mě mrzí :( Sestra to zkoušela spustit u sebe a šlo to bez problémů, ale je pravda, že příště si s tím vkládáním musím víc pohrát :)

      Vymazat
  3. pěkné, povedené:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři