Rimmel London SALON PRO LYCRA by Kate 128 Mistify Me & 012 Glitter Fingers

pondělí, července 27, 2015

Ahoj krásky,
dlouho tu nebyl post věnovaný nehtům, takže bylo načase tento nedostatek napravit. Přispěl k tomu i fakt, že mi v balíčku s novinkami od Rimmel London přišly nádherné dva laky na nehty, které jsem musela okamžitě vyzkoušet.


Pokud jste to už zaregistrovaly, Rimmel má novou NUDE kolekci, kterou nemá na svědomí nikdo jiný, než - by Kate (tedy alespoň nové výrobky nesou opět její jméno). Pro takového nude & naked úchyla, jako jsem já, je to naprosto geniální zpráva a tato zásilka od Rimmel mi zatím udělala asi největší radost. O několik nude odstínů se kromě rtěnek rozšířila i nabídka laků na nehty.

Jeden z laků Salon Pro Lycra už doma mám (teď si ovšem nejsem jistá, jestli jsem na něj dělala recenzi, nebo ne). Každopádně v rychlosti - lak je super! Má širší štěteček, takže s ním snadno pár tahy pokryjete celý nehet. Pokud nejste zrovna milovníci lakování, mohlo by vám stačit aplikovat pouze jednu střední vrstvu, ve které lak hezky kryje, ale pro preciznější výsledek doporučuji dvě tenčí. Můj lak je v odstínu 128 Mistify Me. Mám zálusk ještě na jeden z nude odstínů, který je ovšem o hodně, hodně, hodně světlejší. Nových odstínů je celkem 5, ovšem u nás najdete jen 3 z nich - 126 Bare Yourself (béžový), 127 Gentle Kiss (kakaový) a můj 128 Mistify Me (béžovo-šedý).



Druhým lakem, který jsem měla v taštičce, byl třpytivý lak na nehty v odstínu 012 Glitter Fingers. Ten by měl být středně krycí, takže se dá použít jako klasický lak na nehty a ne jen jako nějaký závěrečný třpytivý top coat. Jeho krycí schopnost můžete vidět na mém prsteníčku, kde je nanesený pouze třpytivý lak ve dvou vrstvách. V jedné vrstvě jsem jím přetřela již nalakovaný prostředníček nude lakem. Lak obsahuje velké množství drobných stříbrných třpytek a větší modré třpytky (spíš takové mini konfety). Na všech nehtech může vypadat skvěle!

Řekla bych, že laky na nehtech nějakou chvíli určitě vydrží, ale vzhledem k mé práci barmanky mám momentálně spoustu nehtů odštípnutých, zlomených a lak je odloupnutý. Fotku jsem intuitivně pořizovala ihned po samotném lakování, protože jsem věděla, co bude následovat.

Máte s těmito laky zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři