Make-up Inspiration: PIN UP GIRL

pondělí, června 15, 2015

Ahoj krásky,
dnešní líčení jsem vytvořila jen kvůli jednomu výrobku a to rtěnce od Rimmel London z řady Kate Moss v odstínu 37. Jedná se o nádhernou jahodovou barvičku, které jsem dlouho nemohla přijít na chuť. Na rtech mi připadala po chvilce spíše do oranžova, než do červena a netroufla bych si s ní vyjít mezi lidi.

Co mi ovšem okamžitě blesklo hlavou, bylo to, že tento odstín by nemusel vypadat špatně u tzv. PIN UP líčení. U něj jsou typické výrazné oči hlavně díky silným černým očním linkám a výrazně namalovaným rtům. Většinou převládají odstíny červené, oranžové nebo tmavší růžové. Looky se doplňují o falešná znamínka v podobě černé tečky umístěná na straně tváře kousek pod okem. K pravému pin up stylu je třeba doladit i vlasy. Nejčastěji se do vlasů zakomponuje i nějaký barevný šátek a z vlasů se mohou udělat různé vlny nebo ruličky, které se mohou všelijak připnout.

Doma jsem byla donucena pracovat s tím, co dům dal - tedy pokud se jedná o šátek, který bych mohla dát do vlasů. Představovala bych si nějaký červený, který by v tmavých vlasech skvěle vynikl, ovšem nenašla jsem nic jiného, než tento leopardí. Původně jsem chtěla vytvořit z ofiny nějaké vlnky a různě si s nimi vyhrát, ovšem mě ke konci líčení poměrně tlačil čas, takže jsem vlasy musela o dost ošidit :-/ Každopádně, pořád lepší, jak nic.

Pokud jde o samotné líčení, největší práci mi daly oči. Ovšem nechci přeskakovat a začnu hezky popořadě. Pod fotkami s líčením můžete vidět také rtěnku, která za vše může a díky které jsem se rozhodla toto líčení zkusit vytvořit a také fotku všech použitých produktů, které mi k tomuto looku dopomohly.

Jako první jsem na obličej nanesla makeup od Gabrielly Salvete Excellent Cover Makeup. Žádným pudrem jsem ho nefixovala, protože mě velmi překvapilo, jak byl během chvilky po nanesení na obličeji krásně hebký a matný.

Následovala úprava obočí. Na to jsem použila věci od Rimmel London z řady Brown This Way, která je určená právě pro úpravu obočí. To jsem si pomocí čirého gelu s kartáčkem vytvarovala do požadovaného tvaru a poté jsem ho pomocí hnědého stínu z paletky vybarvila a maličko protáhla.

Těsně pod obočí jsem nanesla nejsvětlejší stín z paletky Undressed od MUA a poté následovalo samotné líčení očí. Stejný nejsvětlejší stín jsem nanesla i na celé pohyblivé víčko. Banánek a ohyb oka jsem vykreslila světlým hnědým stínem, kterému jsem postupně přidávala na intenzitě.

Černé linky jsem vytvořila s voděodolnými očními linkamy opět od Gabriella Salvete a řeknu vám, že pokud hledáte skutečně linky, které drží jak přibité, ty od Gabči mohu jen doporučit!

K líčení jsem použila i umělé řasy. Není to žádná extra kvalita, pořizovala jsem si je na ebay, ovšem už několik lidé se mě ptalo, když jsem je měla nalepené, jestli jsou to moje řasy nebo ne. Když se šikovně nalepí a sjednotí řasenkou zároveň s vašimi řasami, vypadají jak skutečné.

Řasy jsem sjednotila pomocí řasenky od Rimmel London Wonderfull, na kterou tu v nejbližší době uvidíte recenzi.

Celé líčení mi dopomohly vytvořit moje štětce od Zoevy z řady Bamboo, na kterou nedám dopustit!


A jako poslední tu pro vás mám ukázku samotné rtěnky. Na léto by to byla nejspíš super barvička, ale jak jsem psala, nějak ji stále nemohu přijít na chuť a tak nějak se v ní prostě necítím :(


Co vy a pin up/retro líčení? Budu se těšit na vaše komentáře ;)
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Krásné líčení, hrozně ti to sekne. Hlavně se mi líbí, že tento typ líčení a očních linek má parádní šmrnc :)

    Šperk pro vaši pleť - Belcura

    OdpovědětVymazat
  2. Velice ti to sluší! Vypadáš krásně. Rtěnka se mi moc líbí. Přesně moje barva. Chtěla jsem se zeptat, zda Cover Makeup od Gabrielly Salvete hodně kryje? Potřebovala bych nějaký hodně krycí drogerkový makeup ve světlém odstínu. Máš prosím tip? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, jestli hledáš skutečně něco hodně krycího, tak doporučuji Cover Makeup od Dermacolu. Já mám odstín 11 a je na mě světlý až až! Většinou ho přidávám do jiných make-upů, když chci zakrýt nedokonalosti, ale potřebuji tmavý odstín, který by šel k mojí pleti. Tuším, že v drogerii se seženou jen ty nejtmavší verze :( ale na jejich eshopu www.dermacol.cz je barevná škála mnohem větší :) Za ten dám, co se krytí týče, klidně ruku do ohně :) Stačí ho malinko a udělá z tebe porcelánovou panenku :)

      Vymazat
  3. Krásné líčení .)
    moc ti to sluší :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa toto ičenie na tebe velmi páči :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné líčení :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři