HELLO JUNE

pondělí, června 01, 2015

Ahoj krásky,
opět tu máme nový měsíc! Ani jsem se nestačila pozastavit nad tím, jak květen hrozně rychle utekl. Přemýšlím, jestli bych našla nějaké slovo pro události, které se v něm udály, a nenapadá mě nic. Po tom všem bych totiž byla schopná vydat knihu na pokračování. V květnu se staly věci, které mi život změnily v ráj a věci, které mě položily na lopatky. Tak už to v životě chodí, jednou jsme dole, jednou nahoře, každý den není posvícení, ale i tak je třeba myslet pozitivně a dělat si ten život příjemnější.

Rozhodla jsem se, že pravidelně každý měsíc, konkrétně jeho začátkem, budu dělat jakýsi přehled ze svého soukromého života. Do detailů zacházet nehodlám, ale ráda se s vámi podělím o to, co se okolo mě právě děje, jinak se tu budou objevovat články kosmetického typu přesně tak, jak jste zvyklí.

Při ohlédnutí za posledním měsícem jsem zvědavá, co si na mě připraví ten následující. Momentálně je moji prvotní záležitostí škola a práce. Zítra mě čeká dopisování posledních dvou testů a měla bych mít na dva měsíce od veškerého učení klid. Zbytek dnešního večera ještě naposledy strávím mezi papíry s poznámkami z hodin a tím končím, alespoň pro letošní školní rok.

Pokud jde o práci, ráda bych si našla něco stálého. Strávila jsem x hodin nad rozesíláním životopisů, tak bych byla moc ráda, kdyby mi něco z toho vyšlo. Jinak následující víkendy bych měla trávit jako barmanka jedné nedaleké diskotéky. Každá zkušenost dobrá a co si budeme povídat, peníze jsou prostě potřeba.

Ve dnech, kdy to s počasím bylo jak na houpačce, nebo celé dny pršelo, jsem se rozhodla pro jednu věc. Usedla jsem k počítači, otevřela Word a sepsala si všechno, čeho bych chtěla dosáhnout do svých 25 let. Možná, že ten časový mezník o pár let posunu výš, přeci jen je mi letos 22, ale na druhou stranu, nevíme, co bude zítra, natož za x let. Každopádně bylo zajímavé to vše vidět pohromadě a černé na bílém. Zjistila jsem, že je pro mě hodně důležité mít jakési zázemí, nejspíš teda rodinné, umět se postarat sama o sebe, být samostatná, soběstačná a pak už jsou všechny ty věci okolo maličkosti. Všechno jsem si vytiskla, založila a teď mám v plánu postupně jednotlivé položky odškrtávat.

Také jsem se rozhodla pro trávení víkendů mimo domov (alespoň přes den) a pokud možno, bez elektroniky. Jednou jsem o tom už psala. Jde mi hlavně o to vidět po delší době známé a kamarády, které se mi určitým způsobem zapsaly do života, užít si s nimi trochu srandy a bavit se. Tento víkend jsem trávila u své bývalé spolužačky a spolubydlící ze školy a intru v Humpolci, Romankou a už teď se moc těším, až se za dva týdny sjedeme do HU podívat a zavzpomínáme na staré časy :)

S klidným svědomím vám teď mohu slíbit, že to na blogu bude žít. Alespoň do středy, protože do té doby mám zatím naplánované jednotlivé články a na dalších se snažím pracovat, jak je to jde.

To by bylo pro dnešek všechno a zítra se můžete těšit na nové přírůstky sprchových gelů  od Dermacolu z řady Aroma Ritual.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. K tomu přehledu, co bys chtěla zvládnout do 25-ti... Už jsem to viděla na několika blozích a tak nějak celkově si myslím, že to je super nápad, hezky si to sepsat a naplánovat, taky něco takového plánuju :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už chci mít taky prázdniny. Joo v Humpolci ve škole se nic nezměnilo ale na statku od doby co jsi vyšla tak se změnilo celkem dost věcí. Např spodní koně maji konečně novou stáj.

    OdpovědětVymazat
  3. ten seznam je fajn:) myslím si,že alespoň pro představu by si člověk mělo podobného sepsat.
    určitě piš články, jako ohlédnutí za uplynulým měsícem:)

    a pokud jde o tu práci, určitě se brzy někdo ozve:) peníze potřeba jsou, to je pravda.
    pěkný článek, jen tak dál!

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Prima clanek! Dala jsem si kdysi ve dvanacti plan, co chci do triceti dosahnout a povedlo se! Jen jsem si tehdy mela dat cile do stovky. ....a ze to byly docela odvazne cile (bylo to za komunistu a ja chtela do USA). Babicka mi rekla, ze fantaziruju :-) no a fakt ten diplom ze zahranici mam, inzenyra z Prahy take, bydleni, materstvi. atd. vse do 30.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři